După ce a trimis un fax prin care anunța că vrea să plece de pe Camp Nou la sfârșitul sezonului trecut, Messi a fost asociat imediat cu un transfer la City, formația pregătită de fostul său tehnician, Pep Guardiola. Totul a picat în cele din urmă, din cauza clauzei uriașe din contractul argentinianului la formația blaugrana, în valoare de 700 de milioane de euro.
Lucrurile vor fi complet diferite în luna ianuarie, când Messi va intra în ultimele 6 luni de contract cu Barca și va putea negocia cu alte echipe. Până acum, PSG și Manchester City arată ca principalele contracandidate la transferul jucătorului cu 6 Baloane de Aur. Iar ESPN a scris recent că cei de la PSG l-au contactat deja pe tatăl și agentul lui Messi, Jorge.

Jorge Messi neagă zvonurile

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Tatăl lui Messi a răspuns zvonurilor conform cărora fiul său ar urma să meargă la Paris Saint-German anul viitor. ”Nu mai inventați povești! Totul este fake news!”, a scris Jorge Messi pe contul său de Twitter.
Cu toate acestea, rămânerea lui Messi pe Camp Nou nu este ceva sigur iar argentinianul a declarat clar în sezonul precedent că singurul motiv pentru care nu a plecat a fost pentru că nu a dorit să intre într-o bătălie legală cu clubul. Principala nemulțumire a sa a fost felul în care era condus clubul însă fostul președinte Josep Maria Bartomeu și-a dat demisia, astfel că cei care vor veni anul viitor au șansa să îl convingă pe argentinian.
La ora actuală, Joan Laporta și Victor Font sunt considerați principalii contracandidați la președinția Barcelonei.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59