Thibaut Courtois este titular incontestabil la Real Madrid și în naționala Belgiei, dar acest lucru nu a fost suficient pentru a fi printre nominalizații la titlul de "Sportivul Anului" în țara sa. Acest lucru l-a scos din sărite pe tatăl său, care a avut o reacție dură în presa flamandă cu privire la acest subiect.
"Nu înțeleg cum fiul meu nu se numără printre candidații pentru "Sportivul Anului"! Cred că în Belgia nu respectăm suficient sportivii de mare performanță. Preferăm să le scoatem în evidență doar greșelile. Unii chiar vânează acest lucru.", a spus Thierry Courtois pentru site-ul belgian L'Avenir.net, citat de Marca.
https://i.eurosport.com/2020/10/21/2919546.jpg
Fotbal
Italia - Belgia 2-1, în finala mică a Ligii Națiunilor. Record istoric pentru Mancini
10/10/2021 LA 15:34

Thierry Courtois: "Mereu face lucruri la care nu te aștepți"

Tatăl goalkeeper-ului de 28 de ani a menționat că este foarte mândru de performanțele fiului său, dând exemplul evoluția sa din ultimul meci al lui Real Madrid, cel cu Athletic Bilbao, când belgianul a avut o intervenție extraordinară pe final, când scorul era 2-1 pentru madrileni.
"Thibaut va fi întotdeauna o sursă de mândrie pentru noi. Și pot spune că suntem mereu uimiți de ceea ce arată. Mereu face lucruri la care nu te aștepți. A demonstrat-o și în meciul cu Athletic Bilbao.", a completat Thierry Courtois.
Thibaut Courtois a contribuit decisiv la titlul câștigat de Real Madrid în stagiunea trecută din La Liga. Belgianul a primit numai 20 de goluri în cele 34 de partide jucate. Cu toate astea, el nu a fost printre nominalizații galei "FIFA The Best", unde Alisson a primit premiul pentru cel mai bun portar al anului 2020, chiar dacă Manuel Neuer era considerat favorit.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.

"Loving Maradona" - un documentar eveniment despre viața marelui Diego, doar pe Eurosport

Liga
Betis - Real Madrid 0-1. Victorie grea pentru gruparea blanco. Benzema, cel mai bun start de sezon
28/08/2021 LA 21:58
Campionatul European UEFA
Euro 2020 LIVEBLOG: Spania și Italia sunt primele echipe calificate în semifinale
02/07/2021 LA 10:25