Portarul celor de la FC Barcelona, Marc-Andre Ter Stegen, a dezvăluit că a primit sfaturi de la Alisson Becker pentru cum să evite infectarea cu coronavirus. Spania este una dintre cele mai afectate țări din lume iar Ter Stegen a vorbit cu cei de la El Pais despre situație.
Portarul german a vorbit despre cum pot jucătorii de fotbal să se folosească de popularitatea lor pentru a face un bine în această perioadă plină de incertitudini.
Ceea ce este bine e că avem milioane de oameni care ne urmăresc. Cu câteva mesaje bine alese putem ajuta oamenii. Zilele trecute vorbeam cu Alisson, cel care m-a sfătuit cum să mă spăl pe mâini într-un mod corespunzător. Nu m-am mai gândit la acest lucru înainte și acum am putut să distribui pe rețelele de socializare. Acest lucru poate să influențeze oamenii și să fie folositor cuiva
Liga
Ter Stegen, omul meciului câștigat de Barcelona la Mallorca. Reacția lui Xavi
03/01/2022 LA 07:14
Alisson Becker, portarul celor de la Liverpool, alături de soția sa, Natalia, cea care este doctor, sunt ambasadori pentru promovarea sănătății din partea Organizației Mondiale a Sănătății încă din mai 2019. Alisson a luat parte la o provocare pe rețelele de socializare prin care a ilustrat modul corect prin care te speli pe mâini și l-a provocat pe Ter Stegen să posteze la rândul său.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Xavi se răscoală: "E o nebunie ce facem!". Barcelona, obligată să joace, deși are 16 absenți
01/01/2022 LA 20:01
Liga
"Planul de urgență" al Barcelonei pentru a schimba fața echipei în ianuarie! Ce a transmis Laporta
11/12/2021 LA 11:08