Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ter Stegen a vorbit pentru prima dată despre viitorul său la Barca: "E imposibil să plec în vară"

Sebastian Ujica

Publicat 02/06/2020 la 16:13 GMT+3

Portarul celor de la FC Barcelona, Marc Andre ter Stegen, este unul dintre puținii jucători pentru care catalanii nu vor lua în calcul nicio ofertă.

Marc Andre ter Stegen este portarul Barcelonei din 2014

Credit imagine: SID

Marc Andre ter Stegen a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai Barcelonei, fiind considerat de mulți cel mai bun portar din lume, la "bătaie" cu Alisson Becker și Jan Oblak.
Germanul de 28 de ani e la FC Barcelona din 2014 și, cu toate că nu s-a impus imediat în primul 11, a devenit acum imposibil de înlocuit pentru catalani. Însă situația lui contractuală nu este una care să le dea liniște catalanilor, actuala înțelegere urmând să expire în vara lui 2022.

Ter Stegen, despre plecarea de la Barcelona

Într-un interviu pentru Kicker, Ter Stegen a ținut să lămurească zvonurile legate despre o posibilă despărțire de Barcelona, spunând că doar actualul context al pandemiei a împiedicat semnarea unui nou contract.
Este imposibil să plec în această vară de la Barcelona. Au avut loc deja primele întâlniri între agentul meu și club. Apoi a venit pandemia de coronavirus și nu e momentul să discutăm despre contract. Într-o vreme în care atât de mulți oameni sunt îngrijorați cu propriile vieți, am decis să amânăm
"Mă simt bine la Barcelona pentru că și familia mea se simte bine" a spus Ter Stegen, cel care a devenit recent tată.
Portarul german a vorbit și despre revenirea fotbalului și despre faptul că partidele se vor disputa fără fani.
Rar am fost fizic la un nivel atât de înalt. Iar mental suntem mult mai concentrați pe meciurile rămase. Am trăit cu Las Palmas (un meci fără suporteri). Desigur că e ceva diferit, nu ne păcălim singuri, un meci fără spectatori nu este cel mai atrăgător lucru, dar mingea se învârte și asta ne interesează
Barcelona are 2 puncte avans în clasamentul din La Liga, iar în UEFA Champions League va juca în returul cu Napoli din optimi după ce în prima manșă scorul a fost 1-1 în Italia.
Suntem într-o poziție bună (în campionat), dar Real Madrid nu ne va oferi niciun cadou. (În Champions League) avem cele mai mari șanse să trecem în runda următoare și vrem să profităm de asta
You Say We Play
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo