Mundo Deportivo informează că deși Barcelona îl consideră în continuare pe Lautaro Martinez o prioritate, aducerea argentinianului pe Camp Nou nu va fi ușoară astfel că spaniolii au și alte variante. Una dintre ele este Timo Werner, atacantul celor de la RB Leipzig, din Bundesliga. Germanul de 24 de ani este unul dintre cei mai căutați jucători din Europa în acest moment.
Barcelona ia serios în considerare să le facă o ofertă celor de la RB Leipzig, având în vedere dificultatea aducerii lui Lautaro Martinez. Drept urmare, directorul tehnic Eric Abidal și Ramon Planes, adjunctul său, s-au întâlnit în Germania cu tatăl lui Timo Werner, Gunthe. pentru a afla dacă germanul ar fi dispus să vină pe Camp Nou. Discuțiile au mers bine, conform Mundo Deportivo iar Werner ar fi deschis către o mutare în Spania.
Timo Werner are o clauză de reziliere de 51 de milioane de lire care mai este valabilă doar luna această. Dacă nu va fi activată, Leipzig va putea să negocieze o sumă mai mare pentru cedarea golgheterului german.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Cei de la Liverpool erau văzuți ca mari favoriți la transferul lui Werner, mai ales după ce jucătorul a admis public că și-ar dori să evolueze pentru Jurgen Klopp. Antrenorul german la rândul său îl apreciază pe jucătorul care a marcat 88 de goluri în 150 de apariții pentru Leipzig.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59