Suarez a fost nevoit să se retragă de la sesiunea de antrenamente de miercuri a celor de la Atletico după ce s-a accidentat iar Diego Simeone este cu siguranță îngrijorat în aceste momente, având în vedere că l-ar putea pierde pe uruguayan pentru următoarele meciuri.
Atletico a confirmat accidentarea lui Suarez pe site-ul oficail al clubului, fără să ofere detalii despre când va reveni acesta pe teren.
Liga
Luis Suarez ar putea pleca în vară de la Atletico Madrid! Ce opțiuni are atacantul uruguayan
14/04/2021 LA 11:41

Ce spun cei de la Atletico Madrid

”Luis Suarez a suferit o accidentare musculară la piciorul stâng. Jucătorul nostru, după ce a simțit durere în timpul antrenamentului de miercuri, a efectuat analizele care au confirmat accidentarea sa. Rămâne de văzut care va fi evoluția”, au scris spaniolii.

Ce meciuri ar putea rata Suarez?

Suarez era oricum suspendat pentru următorul meci al celor de la Atletico din La Liga, cel cu Real Betis, însă ruguayanul ar putea absenta acum o perioadă mai lungă.
La o săptămână distanță Atletico Madrid îi va găzdui pe cei de la Eibar pe Wanda Metropolitano pentru ca apoi să încheie luna aprilie cu meciuri împotriva celor de la Huesca și Athletic Bilbao.
Suporterii lui Atletico vor spera că Suarez va fi apt de joc pentru meciul cu Barcelona de pe 9 mai, partida care ar putea să fie decisivă în lupta pentru titlu, având țn vedere că Barca se află acum la un singur punct distanță de liderul din La Liga.
Atletico Madrid avea un avans de 10 puncte în ianuarie, însă forma extrem de slabă a elevilor lui Diego Simeone pare să pericliteze șansele la titlu ale echipei.
Liga
Barcelona și Real Madrid, favorite la titlu, înainte de El Clasico. Programul în La Liga
05/04/2021 LA 04:57
Liga
Atletico Madrid a pierdut la Sevilla și echipa lui Simeone pierde teren în lupta pentru titlu
04/04/2021 LA 21:06