"Zidane este o binecuvântare pentru Real Madrid", a mărturisit Florentino Perez odată ce echipa madrilenă a fost proclamată campioană matematic după ce a învins pe Villarreal. Realitatea îi dă dreptate președintelui, iar prezența lui Zidane pe banca madrilenilor înseamnă garantarea trofeelor.
Zidane mai are 2 ani de contract cu Real, dar francezul nu s-a raportat la asta niciodată. Atunci când a întâmpinat obstacole și a văzut că nu mai poate să controleze situația, a plecat de bunăvoie. Așa s-a întâmplat și când era jucător și a renunțat la un an de contract, dar și ca antrenor, în 2018, când a simțit nevoia să părăsească clubul după o perioadă de glorie pe plan european.
https://i.eurosport.com/2016/12/07/1983183.png
Ligue 1
Oferta de ultimă oră pe care PSG i-a făcut-o lui Mbappe! Salariul record promis francezului
IERI LA 18:49

Obiectivul a fost atins

Marele obiectiv al Realului în acest sezon a fost câștigarea titlului în La Liga. Dacă în Champions League Real a câștigat 4 trofee în ultimii 6 ani, în campionat madrilenii au fost mai mereu în urma marii rivale din Barcelona.
Prin câștigarea acestui titlu, Zidane se simte ușurat. A depășit un sezon greu, cu multe momente dificile, dar care până la urmă s-a încheiat cu un succes extraordinar. Modul în care francezul a știut să gestioneze situația creată de pandemie a contat foarte mult în economia acestui titlu.
Evoluția perfectă a echipei de la reluarea competiției i se datorează în mare măsură și chiar dacă el le-a atribuit toate meritele jucătorilor, conducerea de pe Bernabeu știe că antrenorul este principalul factor al acestei reușite și tocmai de aceea președintele și-a dorit atât de mult ca Zidane să rămână în continuare.

Real nu va face trasferuri de răsunet

Interesant este că francezul a hotărât să continue chiar dacă nu i s-au promis trasferuri răsunătoare, așa cum se așteaptă de la un club de talia Realului în fiecare perioadă de mercato.
Zizou se va baza și în sezonul viitor pe același nucleu de jucători. Mai mult, plecările lui Bale și James Rodriguez par iminente, dar chiar și așa Zidane se pare că este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție.
Real Madrid nu a încheiat definitiv socotelile cu acest sezon competițional. Madrilenii vor merge la începutul lunii august la Manchester, pentru a încerca o minune pe terenul celor de la City, în returul optimilor de finală ale Champions League.
În tur, madrilenii au pierdut acasă cu 2-1, iar ținând cont de forma echipei lui Guardiola le va fi greu să întoarcă soarta calificării, însă în fotbal pot apărea oricând mari surprize.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
IERI LA 12:55
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
IERI LA 11:39