Articol scris de Romeo Ene
După meciul cu Atletico de ieri, Kroos a ajuns la 312 partide în tricoul Realului, depăşindu-l de la meciul cu Valladolid pe Uli Stielike, drept germanul cu cele mai multe apariţii în tricoul Los Blancos. Mijlocașul central a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai clubului de la venirea sa în vara anului 2014.
Cu fiecare an petrecut pe Bernabeu, aportul jucătorului este unul semnificativ pentru echipă, iar acesta are toate şansele să devină unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria clubului spaniol. El a devenit un simbol pentru club, iar într-un interviu acordat pentru Real Madrid TV, el şi-a reiterat dorinţa de a se retrage de la acest club.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
''Ideea mea şi ceea ce am spus întotdeauna este că aş vrea să mă retrag la Real - asta intenţionez să fac.'', a afirmat germanul.
Contractul lui Kross cu Real expiră în 2023, iar el nu a dat semne că nu ar mai dori să continue pe Bernabeu, în ciuda faptului că a împlinit 31 de ani în luna februarie. Interviul acordat pentru Real Madrid TV este mai amplu, iar Kross şi-a amintit primele momente în tricoul lui Real, Duodecima, titlu său favorit, precum şi relaţia sa cu Sergio Ramos.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847448.jpg

Despre debut, duodecima, trofeul UCL favorit și golul cu Valencia

''Am ajuns la Madrid după ce am devenit campion mondial cu Germania în vara lui 2014. Primul joc a reprezentat şi primul trofeu, Supercupa Europei. Un început ca acesta în tricoul lui Real a fost foarte important pentru mine. Florentino Perez mi-a spus ulterior că are senzaţia că nu a fost primul meu joc pentru Real, i s-a părut că jucam de o viaţă pe Bernabeu.'', a declarat Kroos pentru Real Madrid TV.
Despre Duodecima şi aplauzele de la înlocuire: ''Este adevărat că nu mă vezi întotdeauna așa, dar a fost pentru fani, care ne ajută mereu în astfel de jocuri. Trăiesc fiecare moment la maxim, ştiu că am scris istorie şi la finalul carierei mele voi analiza ce am realizat, dar deocamdată vreau mai mult. Anul acesta avem și posibilitatea de a câștiga Liga Campionilor și mă concentrez asupra acestui lucru.''
Kroos are 3 trofee UCL câștigate cu Real Madrid, dar ultimul este unul special: ''Cel mai frumos trofeu UCL pe care l-am câştigat a fost cel de la Kiev pentru că acesta a fost primul titlu pe care l-am putut celebra cu toată familia mea. La Cardiff era doar fiul meu, pentru că fiica mea era foarte tânără.''
Kroos nu marchează foarte des, dar atunci când o face înscrie de cele mai multe ori spectaculos. Așa s-a întâmplat și într-un meci cu Valencia, când a marcat direct din corner: ''Îmi amintesc foarte bine golul cu Valencia. Portarul rival comunica cu colegii săi în afara careului mic. Avem mereu 6-7 cornere pe meci şi am considerat că este momentul oportun să realizăm ceva special.'', a încheiat mijlocaşul lui Real.
Liga
Ancelotti îl vrea la Real Madrid pe mijlocașul său preferat din Anglia, dorit în locul lui Casemiro
11/12/2021 LA 06:37
Liga
Care este cel mai bun transfer făcut de Real Madrid în ultimii 20 de ani, în opinia lui Perez
09/12/2021 LA 17:15