Articol scris de Romeo Ene
Mijlocaşul german a mărturisit faptul că a crezut până în ultimul moment că Ramos va continua pe Bernabeu. Fundașul spaniol a jucat în peste 650 de meciuri și a înscris 100 de goluri pentru Real Madrid. În vârstă de 35 ani, Sergio Ramos joacă din 2005 la Real Madrid, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion al Spaniei şi patru Ligi ale Campionilor, între alte trofee.
Premier League
City i-a făcut statuie lui Kun Aguero, dar aceasta seamănă izbitor cu un star de la Real Madrid
14/05/2022 LA 06:43

Kroos e sincer: "Mă aşteptam să rămână"

Toni Kroos, care este în prezent cu naţionala Germaniei la Euro 2020, a comentat în cadrul unui podcast din Spania, citat de MundoDeportivo, plecarea lui Ramos de la Real Madrid şi s-a arătat extrem de surprins de această decizie: "Era acolo de 16 ani. Nu-mi imaginez Real Madrid fără el. Nu mă aşteptam ca un jucător precum el să nu-şi încheie cariera la Madrid, mă aşteptam să rămână. Sincer să fiu, nu credeam că va merge până la capăt cu această decizie. Toată lumea ştie că aceste lucruri depind uneori de negocieri, dar am presupus că va ajunge la o înţelegere cu conducerea", a precizat Toni Kroos.
Germanul a vorbit, de asemenea, despre viitorul fundaşului central: "Nu ştiu unde va merge, dar sunt sigur că va lua decizia corectă. Cei 7 ani în care am jucat alături de el au fost incredibili, am învăţat multe de la el ca jucător şi persoană. Ramos nu este doar un jucător de primă clasă, ci este şi cel mai bun căpitan pe care l-am avut vreodată deoarece a luptat mereu pentru echipa sa atât pe teren, cât şi în afara lui", şi-a amintit mijlocaşul lui Real, care este nostalgic după plecarea lui Ramos.
"Dacă întrebi 100 de atacanţi împotriva cărei apărări nu şi-ar dori să joace, numele lui Ramos ar apărea destul de des, motivele fiind întemeiate. El era prezent mereu în echipa noastră, am amintiri foarte frumoase alături de el, mai ales golurile. Dar acest lucru trebuia să continue, este păcat că a plecat", a spus Kroos, care speră să-l revadă pe Ramos la Madrid în momentul în care se va retrage din fotbal.
"Sunt sigur că-l vom revedea la Madrid, indiferent de context. Ar fi o greşeală să nu ai pe cineva de genul acesta în club, în continuare el poate realiza multe pentru echipă în viitor.", a încheiat germanul.
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24
Ligue 1
"Sergio Ramos știe că a greșit!" În ce condiții ar fi putut să continue la Real Madrid
21/04/2022 LA 04:47