Articol scris de Romeo Ene
Se vehiculează foarte mult trecerea austriacului pe Santiago Bernabeu din vară, iar Toni Kroos a vorbit despre posibilitatea ca fostul său coleg de la Bayern să ajungă la Real Madrid. Acest lucru vine în contextul în care, săptămâna trecută, Alaba a anunţat faptul că va părăsi echipa germană la finalul sezonului, iar Real Madrid s-a arătat cea mai interesată de serviciile fundaşului austriac.

Toni Kroos: ''DACĂ AI REUŞIT SĂ TE IMPUI LA BAYERN, ATUNCIPOŢI EVOLUA ŞI LA REAL MADRID''

La Liga
Toni Kroos, impresionat la maxim de un coechipier: "Dacă va continua așa, nu știu ce limite are"
27/10/2022 LA 19:25
''Am citit deja în presă faptul că ar exista un interes din partea lui Real Madrid pentru Alaba, dar nu am informaţii despre asta. Pentru a juca aici nu ai nevoie doar de calitate, pentru a putea face faţă multor situaţii dificile.'', a explicat Kroos despre un posibil transfer al lui Alaba pe Bernabeu, pentru Sky.
''Dacă ai reuşit să te impui la Bayern, atunci poţi evolua şi la Real Madrid. Este destul de clar acest lucru, dar vom vedea la final ce se va întâmpla.'', a completat mujlocașul Realului.
https://i.eurosport.com/2020/11/02/2927629.jpg

Toni Kroos: ''ESTE DIFICIL SĂ SPUN CUM GÂNDEŞTE EL''

''Problema este că nu am mai jucat cu el de aproape 7 ani, aşa că pentru mine este dificil să spun cum gândeşte el'', a mai spus Kross, care a vorbit şi despre momentul prin care trece echipa naţională a Germaniei, precum şi despre posibilele reveniri ale lui Hummels, Boateng şi Müller, înlăturaţi de mai mult timp de Löw de la naţională: ''Sunt destul de conştienţi în legătură cu deciziile pe care le iau, eu sunt doar un jucător al echipei naţionale, nu eu trebuie să decid aceste aspecte, am jucat cu ei foarte mulţi ani. Dacă ne luăm după presă, am avea o echipă total diferită la fiecare meci, iar toată lumea ştie că acest lucru nu este benefic şi nu funcţionează.'', a apreciat germanul.
''Cred că, până la urmă, trebuie să planifici totul puţin în avans. Acum nu ştiu dacă planul antrenorului a funcţionat aşa cum şi-a dorit el. El trebuie să decidă cine merită să fie convocat pentru următorul turneu.'', a încheiat mijlocaşul madrilenilor.
La Liga
Real Madrid, succes entuziasmant cu Sevilla, în LaLiga. Madrilenii își consolidează prima poziție
22/10/2022 LA 20:59
La Liga
Barcelona a pus ochii pe noul tânăr minune din Brazilia! Newcastle e pe fir și vrea să achite clauza
20/10/2022 LA 11:18