Conform apărătorului, jucătorii de pe Camp Nou au fost dispuși să renunțe să mai ia salariul timp de un an, pentru a se respecta fair-playul financiar. Fotbaliștii urmau să primească sumele restante ulterior.
"Ceea ce i-am propus lui Bartomeu a fost să ne modificăm contractele pentru că știam că este vorba de fair-play financiar. Relația pe care o avem cu președintele a fost dintotdeauna bună și i-am spus că renunțăm la salariu în primul an (n.red. - anul în care vine Neymar). Urma să primim banii în al doilea, al treilea sau al patrulea an pentru ca Ney (n.red. - Neymar) să poată să vină. Dacă noi am fi putut să ajutăm, nu aveam nicio problemă, totul pentru a putea veni. Era vorba de a găsi o soluție, iar clubul a spus că i se pare o idee bună", a dezvăluit Pique.
În acest fel Pique a recunoscut indirect că jucătorii au făcut presiuni pentru revenirea brazilianului pe Camp Nou, pe lângă toate vizitele pe care le-au făcut cei din conducere la Paris pentru a încerca să deblocheze această operațiune, care în final a eșuat. Cu toate acestea, fundașul catalan a precizat că Neymar ar putea ajunge totuși la Barcelona.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
IERI LA 08:16
"Să revină Neymar la Barcelona? În fotbal se poate întâmpla tot. Noi i-am spus: mergi într-o închisoare de aur. Are ușa deschisă", a mai spus Pique, care a recunoscut că brazilianul vrea re se întoarcă: "Se spune că el vrea să revină, așa este".
222 de milioane de euro a costat-o pe PSG transferul lui Neymar, brazilianul fiind cel mai scump jucător din istorie. În ciuda așteptărilor mari, sud-americanul a evoluat în mai puțin de 50% din meciurile campioanei Franței, de când a fost adus de pe Camp Nou. Accidentările i-au dat mari bătăi de cap, și în prezent el fiind accidentat.
Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
21/09/2021 LA 06:04
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
20/09/2021 LA 04:36