Atacantul celor de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, încă nu a ajuns la un acord cu echipa pariziană iar un transfer al său la Real Madrid în această vară părea din ce în ce mai probabil.
Real Madrid și-l dorește de mult timp pe Mbappe iar președintele Florentino Perez s-a folosit de Zinedine Zidane pentru a încerca să-l convingă pe Mbappe că este nevoie să facă pasul spre La Liga.
Zidane este o legendă a Franței și un multiplu câștigător de UEFA Champions League, astfel că ar fi antrenorul perfect pentru Mbappe. Perez trăia cu impresia că Zizou va mai rămâne la club în următorii ani, însă presa internațională a scris recent că Zidane va pleca, cel mai probabil, la sfârșitul acestui sezon.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
MARCA a informat că Zidane va demisiona după ultimul meci al sezonului în acest weekend. Principalii favoriți să îl înlocuiască sunt Raul și Massimilliano Allegri.
Conform Eurosport UK, dacă Mbappe va pleca de la PSG în această vară, el va dori să știe cât mai repede care este planul pentru viitor al clubului. Mbappe și-ar fi dorit să lucreze cu Zidane astfel că plecarea francezului l-ar putea face pe starul lui PSG să se răzgândească.
Zidane este dorit intens la Juventus iar aceasta pare să fie cea mai probabilă destinație, însă el ar putea ajunge și la naționala Franței dacă se va decide că este nevoie de o deschimbare după Campionatul European.

ZIDANE A REFUZAT RECENT SĂ VORBEASCĂ DESPRE VIITORUL SĂU

S-a discutat mult în ultimele săptămâni despre faptul că Zidane ar putea să o părăsească pe Real la finalul sezonului, dar antrenorul de 48 de ani a oferit acelaşi răspuns la această întrebare: ’’Nu mă gândesc la viitor, mă gândesc doar la cele trei jocuri rămase.’’, a spus el.
Real Madrid a reuşit, cumva, să rămâna în cursa pentru titlu, în ciuda faptului că a avut parte de nu mai puţin de 60 de accidentări în acest sezon, iar francezul îşi doreşte ca echipa sa să continue să lupte până la final: ’’Putem câştiga sau pierde La Liga. Cel mai important este să dăm totul la fiecare meci, iar noi am făcut asta. Sezonul este foarte lung şi există atât perioade bune, cât şi rele. Nu am de gând să spun că a fost un sezon slab.’’, a remarcat Zidane.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59