Internaționalul mexican a părăsit Europa în 2017 și s-a mutat în SUA un an mai târziu, unde a avut o perioadă foarte bună la Los Angeles FC. Mijlocașul a înscris 38 de goluri și a reușit 12 assist-uri în doar 36 de meciuri pentru clubul american.
Vela, în vârstă de 30 de ani, a ajutat echipa lui Brad Bradley să încheie pe primul loc Conferința de Vest cu 16 puncte avans de locul doi. De asemenea, Los Angeles FC a învins rivalii de la LA Galaxy în play-off-ul MLS dar au pierdut apoi în finală împotriva celor de la Seattle Sounders. Vela a fost golgheterul sezonului în MLS.
https://i.eurosport.com/2019/06/02/2604459.jpg
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 30 MINUTE
Jonathan Dos Santos, care a jucat cinci ani la Barcelona și acum evoluează la LA Galaxy, susține că evoluția bună a compatriotului său a impresionat Barcelona, care îi va face o ofertă în ianuarie.
”Sunt în vacanță acum, nu am fost în contact cu el. Dar da, este adevărat, are această ofertă de la Barcelona. Nu știu ce va face, totuși”, a declarat dos Santos pentru W Radio.
”Este foarte fericit în Los Angeles, a avut un sezon spectaculos, dar să te caute Barca este o oportunitate extraordinară. Sunt foarte fericit pentru el, ca mexican, sper să profite de această oportunitate”, a adăugat el.
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
ACUM 8 ORE
Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
22/05/2022 LA 21:51