Atletico Madrid joacă azi cu Granada în etapa cu numărul 23 din LaLiga, iar Diego Simeone spune că acest meci reprezintă prilejul perfect pentru ca echipa lui să demonstreze că este vie și dornică de performanță. Criza de rezultate de la Atletico se adâncește cu fiecare meci disputat de madrileni, iar situația nu este deloc roz.
Cinci partide fără victorie, inclusiv derby-ul din Supercupă decis la penalty-uri, a lăsat echipa lui Simeone cu speranță doar pentru LaLiga și Champions League. În niciuna dintre aceste două competiții, Atletico nu este favorită. În campionatul intern, echipa lui Simeone este la 13 puncte dinstanță de liderul Real, iar în Champions League urmează să dea peste campioana en-titre, Liverpool.
Toate meciurile noastre sunt ca niște finale. Ne confruntăm cu o provocare și cu o importantă responsabilitate. Ne vom duela cu echipe foarte bune și trebuie să tratăm totul cu multă seriozitate. Campionatul este cel mai important în acest moment. Trebuie să arătăm la fiecare ocazie că suntem vii, că suntem în viață
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Diego Simeone, cel mai bine plătit antrenor din fotbal

Francezii de la L’Equipe au realizat topul celor mai bine plătiți antrenori din fotbal. Cel mai mult câștigă Diego Simeone, tehnicianul celor de la Atletico Madrid, care este remunerat cu 43.2 milioane de euro brut pe sezon. Următorii clasați sunt din Premier League, Pep Guardiola (Manchester City), cu 23.28 de milioane de euro brut pe an, Jose Mourinho (Tottenham Hotspur) și Jurgen Klopp (Liverpool), amândoi cu 17.52 de milioane de euro brut pe an.
Pe locurile 5 și 6 sunt Zinedine Zidane (Real Madrid), care primește 16.8 milioane de euro brut pe an, și Antonio Conte (Inter Milano), 16.65 milioane de euro brut pe an. Antrenorul numit recent la Barcelona, Quique Setien, este remunerat cu 6 milioane de euro pentru fiecare stagiune.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59