Sevilla a avut o misiune mult mai dificilă decât s-ar fi așteptat pe terenul celor de la Real Valladolid, în etapa cu numărul 28 din La Liga. Gazdele au deschis scorul în minutul 44, prin Orellana, din lovitură de la 11 metri. Trupa antrenată de Sergio a păstrat acest avantaj până în finalul partidei. Sevilla a alergat după egalare întreaga repriză secundă și a reușit să dea în cele din urmă lovitura și să smulgă un punct. Eroul oaspeților a fost unul special: Bono, portarul andaluzilor.
Sevilla nu a mai avut ce să piardă pe final și s-a aruncat cu toate forțele în atac în prelungirile meciului, la un corner. În careul lui Valladolid a venit și portarul Bono, care a urmărit excelent și a reușit să înscrie primul său gol din carieră. Mingea s-a plimbat prin careul lui Valladolid, a fost recuperată de En Nesyri, care a pasat în fața porții, printr-o aglomerație de picioare. Bono s-a aflat la capătul pasei și a finalizat cu un șut puternic, cu piciorul stâng, în colțul din dreapta portarului lui Valladolid.

Primele cuvinte ale lui Bono, după ce a înscris primul gol al carierei

La Liga
Real Madrid, succes entuziasmant cu Sevilla, în LaLiga. Madrilenii își consolidează prima poziție
22/10/2022 LA 20:59
Goalkeeper-ul marocan din trupa lui Lopetegui a atras aseară toate privirile, iar toată lumea a dorit să smulgă o reacție de la el după ce a înscris primul gol al carierei: "Este primul meu gol, Lopetegui mi-a spus să urc în atac și îmi amintesc un meci aici în Valladolid cu Girona, în care aproape că am înscris. A fost un meci foarte complicat, mai ales din cauza contextului, a bătut un vânt foarte puternic. Acel penalty pe care ei l-au avut ne-a scufundat puțin, dar noi am continuat să insistăm și am fost premiați în final.
Acel meci cu Girona mi-a rămas în amintire, pentru că aproape am înscris. Ca portar, nu poți uita așa ceva. În această seară, acea amintire mi-a revenit. Antrenorul mi-a spus să urc, mingea a ajuns la mine și sunt foarte recunoscător. E dificil să descriu ce înseamnă pentru mine să fi înscris un gol. Nici măcar nu știam cum să mă bucur. E foarte straniu, ești în poartă, aperi, și dintr-o dată marchezi un gol în poarta adversă. Colegii mei sunt foarte fericiți pentru mine fiindcă știu cu toții că meritam mai mult decât o înfrângere în această seară", a spus Bono, potrivit AS.com.
Fotbal
Manchester City are cea mai valoroasă echipă de start din Europa! Cum arată ierarhia
31/10/2022 LA 16:31
Premier League
Haaland, OUT de la Manchester City din cauza accidentării! Când ar putea reveni pe gazon
29/10/2022 LA 17:42