Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Uluitor! Juniorii Realului și-au "demolat" cu 31-0 adversarii și au pornit un scandal în Spania

Cosmin Cioboata

Actualizat 13/12/2020 la 12:10 GMT+2

Juniorii lui Real Madrid n-au avut milă de cei de la Villaverde în meciul disputat în acest weekend. Micii "galactici", de la categoria Under-9, au câștigat cu 31-0, iar rezultatul a făcut rapid înconjurul presei din Spania.

Juoniorii lui Real Madrid

Credit imagine: Twitter

Real Madrid este recunoscută pentru academia ei grandioasă, lucru valabil și în cazul Barcelonei, care a dezvoltat excelent celebra "La Masia".
Ieri, juniorii U9 ai Realului au oferit o adevărată demonstrație de mini-fotbal în fața unei adversare fără reacție. Micii "galactici" au marcat de 31 de ori în meciul care a durat 40 de minute, stabilind, cel mai probabil, un record mondial la categoria lor de vârstă.
Puștii Realului au reușit să înscrie câte un gol la fiecare 1,3 minute, iar cel mai bun marcator al juniorilor "Los Blancos" și-a trecut în cont 11 goluri.

Juniorii lui Real Madrid au câștigat cu 31-0, iar adversarii au răbufnit

În semn de respect, cei de la Real Madrid n-au postat scorul final în mediul online. Totuși, "răul" fusese deja făcut. Cei de la Villaverde au răbufnit la finalul meciului, criticând aspru diferența de valoare dintre echipele de juniori ale granzilor din Spania și celelalte academii care nu beneficiază de aceeași susținere.
"Vrem să ne exprimăm furia față de această situație petrecută pe teren. În primul rând, cluburile mari ar trebui să implementeze strategii sportive prin care să evite astfel de scoruri. În al doilea rând, Federația Spaniolă trebuie să realizeze o restructurare a categoriilor.", au scris cei de la Villaverde, pe contul de Twitter.
"Echipa lui Ruben Barrios (n.r. - Real Madrid U9) a câștigat meciul din campionat împotriva lui Villaverde San Andres B", au scris cei de la Real în mediul online, fără să atragă atenția asupra scorului uluitor.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo