10 persoane au ajuns astăzi la poliție, după ce Brigada Centrală de Narcotice au urmărit mai multă vreme o rețea ce pare să se fie implicată în traficul de cocaină. Printre cei reținuți s-a numărat și Edwin Congo, anunță Marca. Fostul atacant de la Real a stat mai multe ore la poliție, unde a dat declarații în acest caz, apoi a fost pus în libertate. Operațiunea e încă deschisă, brigada anti-drog din capitala Spaniei având un dosar cu o mulțime de probe.

Cine este Edwin Congo

Ajuns la 43 de ani, columbianul era în prezent colaborator la El Chiringuito, preferând să rămână în Spania după ce a renunțat la fotbal (2009).
Fotbal
PSG, un nou meci dezamăgitor. Wijnaldum i-a salvat în prelungiri pe parizieni de la înfrângere
ACUM O ORĂ
Văzut o mare speranță a fotbalului sud-american pe vremea când evolua la Once Caldas (30 de goluri în 110 meciuri), Congo a sosit pe Bernabeu în 1999, chiar înainte ca Perez să creeze "primul Real galactic".
Într-o companie atât de selectă, sud-americanul nu a făcut față, bifând o singură prezență în tricoul grupării blanco. A fost împrumutat la Valladolid, Vitoria Guimaraes și Toulouse, înainte de a fi transferat definitiv de Levante. La formația din Valencia și-a recăpătat încrederea, devenind titular și marcând de 21 de ori în 112 partide.
Pe final de carieră, Edwin Congo a mai jucat la Sporting Gijon, Recreativo și Ilimpic Xativa, înainte de a se retrage definitiv din fotbal.
Pentru naționala Columbiei, vârful a marcat de 3 ori în 17 selecții, făcând parte din lotul naționalei sale pentru Copa America 2004.
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Real Madrid, succes mare pe terenul lui Sociedad! Benzema s-a "rupt"
ACUM 2 ORE
Fotbal
Inter a desființat Roma lui Mourinho, chiar pe Olimpico
ACUM 5 ORE