Spaniolul a vorbit despre admirația sa față de brazilian dar și pentru Lionel Messi, o altă legendă a fotbalului, cu care Deulofeu a avut ocazia să joace la Barcelona.

”Pentru mine, Ronaldinho este cel mai bun jucător din istorie. L-am cunoscut, am fost să văd un meci pe Camp Nou și a stat lângă mine. A fost o experiență minunată”, a declarat Deulofeu pentru site-ul oficial al Serie A.

Liga
Luka Modric a vorbit despre viitorul său. Ce a declarat despre o posibilă revenire la Tottenham
ACUM 26 MINUTE

Gerard Deulofeu despre Lionel Messi

”Messi este și el incredibil, îmi place foarte mult. Am jucat cu el șase luni și este o persoană grozavă, un jucător minunat. Toată lumea știe cât de mare este Messi”, a afirmat el.

Vorbind și despre propria carieră, Deulofeu a declarat că a fost impresionat de facilitățile de la Udinese atunci când juca pentru Milan în 2017: ”Stadionul este frumos, dar știam deja asta de când am jucat cu Milan aici”.

”Îmi place și baza de antrenamente. Am avut o experiență minunată în Serie A data trecută, am jucat mult și am avut evoluții bune. Am amintiri grozave de la Milan și cu fanii lor. Dar acum sunt aici și respect fanii celor de la Udinese. Mă simt diferit pentru că atunci căutam să joc și o consistență în evoluțiile mele”, a declarat spaniolul.

Liga
Barcelona, făcută praf de un fotbalist legendar: "Fără Messi, nu ar câștiga nici trofeul Purchero"
ACUM 21 ORE
Liga
A venit verdictul! Madrilenii și catalanii s-au pus de acord în privința penalty-ului la Ramos
IERI LA 20:59