articol scris de Nicu Alexandru Savin
Intrat în dizgrația lui Zizou, Gareth Bale are în sfârșit pe cineva care îi ține partea în această dispută, în persoana fostului său coleg de vestiar de la Tottenham, David Bentley.
Acesta a declarat într-un interviu pentru 888Sport că Zinedine Zidane are ceva personal cu atacantul galez, altfel nejustificându-se tratamentul la care e expus.
Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
ACUM 4 ORE
"Nu pot să cred ce se întâmplă cu Gareth Bale la Madrid", au fost cuvintele lui Bentley, care a adăugat: "Am impresia că Zidane nu a fost mulțumit de el nici când a marcat în finalele UEFA Champions League și cred că până la urmă e o chestie personală".

Bale, dezavantajat de faptul că nu socializează

Când a venit vorba de fostul său coechipier, Bentley nu a ezitat să sublinieze: "Gareth nu este un tip arogant, el este calm și își face bine treaba. Faptul că el nu socializează prea mult îi poate face pe unii oameni să creadă că este arogant!".
Foști coechipieri la echipa londoneză, Gareth Bale și David Bentley au rămas într-o relație de prietenie foarte strânsă: "L-am căutat mereu pe Gareth și continuăm să vorbim la telefon. Este un tip minunat!", a spus Bentley în finalul interviului.
Zilele lui Gareth Bale pe Bernabeu par să fie numărate, după ce Zidane s-a bazat foarte puțin pe el în ultima vreme și a avut chiar și unele reacții tranșante în ceea ce privește viitorul galezului la Madrid.
Chiar și așa, Bale nu duce lipsă de oferte, și, deși va implini curând 31 de ani, el rămâne în continuare un jucător atractiv pentru marile cluburi din Europa.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
La Liga
Endrick, tot mai aproape de Real Madrid! Florentino Perez a acceptat "clauza anti-Haaland"
ACUM 9 ORE
Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
ACUM 10 ORE