În cadrul unei emisiuni care a avut loc la postul de radio RMC, fostul campion mondial cu Franța a analizat cauzele care au dos la situația actuală de la Barcelona. Formația a fost eliminată din Cupa Spaniei, aseară, dar acest rezultat nu ar trebui să surprindă, în condițiile în care oficialii clubului catalan au făcut greșeli în serie.
Cel mai mult a greșit, în opinia lui Dugarry, președintele Josep Maria Bartomeu, însă senzația generală e că cei doin conducerea Barcelonei nu se ridică la statutul impus de un club de o asemenea anvergură.
"Este un club de clovni. Totul se face invers acolo. Singura prioritate pe care o au în acest moment este ca președintele lor să fie reales. Nu se înțeleg la nivel de club, lucru impardonabil la acest nivel. Am impresia că nu există vreun proiect la acest club", a spus Dugarry.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
ACUM 19 ORE

Transferurile Barcelonei, un fiasco

Politica de transferuri din ultimii ani a fost un fiasco, plecările lui Xavi și Iniesta lăsând un gol imens la mijlocul terenului. Problema e că cei responsabili nu au găsit soluții care să se ridice la nivelul celor doi iberici, dar și faptul că întreaga strategie de achiziții pare a fi făcută după ureche.
"L-au luat pe Coutinho pe foarte mulți bani, apoi l-au împrumutat. La fel cu Dembele, au plătit o sumă imensă pe el, apoi au căutat imediat să îl vândă", a mai spus fostul vârf francez.
Concluzia lui Dugarry? "Barcelona are multe probleme, iar cei de acolo nu fac nimic pentru ca imaginea percepută de suporteri să fie alta decât una proastă. Sunt prea mulți oameni acolo care nu au eleganță și clasa impusă de un asemenea club. Barcelona a ajuns un club fără clasă".
Dugarry a fost transferat de Barcelona de la Milan, în 1997. Randamentul său nu a fost cel așteptat, astfel că a rezistat doar un sezon pe Camp Nou, înainte de a reveni în Ligue 1, la Marseille.
În anul petrecut la Barcelona, catalanii au reușit să câștige titlul, dar meritul le-a aparținut în special lui Rivaldo și Luis Enrique, care au reușit un sezon de excepție.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
ACUM 20 ORE
Liga
Reacția Barcelonei după ce a aflat că Real Madrid îl vrea pe Ronald Araujo! Ce plan au catalanii
14/01/2022 LA 22:10