Partidele din primele tururi ale cupelor naționale aduc întotdeauna cu ele evenimente mai rar întâlnite. Așa s-a întâmplat și cu întâlnirea dintre Marino și Cornella, din turul al 2-lea al Cupei Spaniei.
Programat inițial la ora locală 21:00 (22:00 ora României), startul partidei a fost decalat cu 2 ore și jumătate, dintr-un motiv incredibil. Mai exact, bagajele cu echipamentul oaspeților au fost lăsate pe aeroportul din Barcelona, astfel că aceștia nu au putut intra pe teren.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Un meci din Cupa Spaniei s-a încheiat la ora 1:25 dimineața

Gazdele s-au oferit să le dea echipamentul lor de rezervă pentru ca meciul să înceapă la ora stabilită, dar acest lucru nu a fost permis de protocoalele medicale pentru combaterea pandemiei de Covid-19.
Astfel, meciul a fost amânat până când un zbor charter a adus echipamentul de la Barcelona la Tenerife. Partida a început la ora locală 23:30 și s-a încheiat la 1:25 dimineața. Finalul partidei ar fi putut avea loc și mai târziu dacă meciul ar fi intrat în prelungiri, dar catalanii de la Cornella s-au impus cu 1-0.
În această fază a competiției au intrat și cluburile din La Liga. Toate formațiile din prima ligă care au jucat până acum au avansat în faza următoare, chiar dacă unele dintre ele au avut nevoie de prelungiri (Valencia și Huesca)pentru a se impune în fața unor echipe modeste din ligile inferioare.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59