Un nou caz "Fabregas" la Barcelona. După ce nu au crezut în talentul lui Cesc, care a scris apoi istorie pentru Arsenal, determinându-i pe catalani să îl ia înapoi contra unei sume importante, un alt fotbalist pare să aibă un traseu similar.
Născut chiar în Barcelona, Dani Olmo a fost timp de 7 ani în cadrul La Masia, "fabrica de vedete" a grupării de pe Camp Nou. A urmat un transfer total neașteptat la Dinamo Zagreb, formație care i-a promis că îl va introduce în prima echipă în ciuda vârstei. Și croații s-au ținut de cuvânt, Olmo jucând pentru prima echipă încă din 2015, pe vremea când avea doar 17 ani.
Acum, mijlocașul ofensiv deja a căpătat experiență, iar sezonul actual a fost unul impresionant: 6 goluri și 6 asistări în 19 partide pentru formația care evoluează în Champions League.
Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
ACUM 10 ORE
Presa catalană anunță că trupa de pe Camp Nou îl monitorizează săptămânal pe fostul jucător, dorind, se pare, să îl transfere. Bojan Krkic Sr, scouter al Barcelonei de peste un deceniu, a asistat la partida dintre Atalanta și Dinamo Zagreb și a avut un singur obiectiv: să urmărească fiecare mișcare a lui Dani Olmo.
Mundo Deportivo anunță că, în aceste condiții, e foarte probabilă o ofertă încă din iarnă, fiind șanse mari ca părțile să se înțeleagă.

Olmo a debutat cu gol pentru Spania

Dani Olmo a debutat cu gol pentru naționala Spaniei, în preliminariile EURO 2020.
Mijlocașul a intrat pe teren la jumătatea părții secunde a disputei cu Malta și a reușit să înscrie primul gol pentru naționala pregătită atunci de Robert Moreno după numai trei minute. Servit excelent de Thiago Alcantara cu o pasă printre fundașii maltezi, Olmo a driblat portarul și a finalizat cu poarta goală.
Născut la Terrassa, Barcelona, Olmo și-a început cariera la juniorii lui Espanyol, apoi a ajuns la Barcelona. Dinamo Zagreb l-a luat la academie în 2014, iar după numai un an a ajuns la prima echipă a croaților. 19 goluri în 77 de apariții are atacantul de 21 de ani în tricoul lui Dinamo Zagreb. Olmo a impresionat și la naționala U21 a ibericilor, unde a bifat 14 selecții și a înscris de 6 ori. Atacantul s-a aflat în lotul naționalei de tineret la Campionatul European din vară, câștigat de Spania U21, după o finală cu Germania U21 (2-1), în care Olmo a reușit un gol.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
IERI LA 09:36
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
IERI LA 08:33