Antrenorul formaţiei Real Sociedad, Imanol Alguacil, a confirmat faptul că Martin Odegaard nu se va întoarce la Real Madrid pe 30 iunie, atunci când în mod normal expiră îmrpumutul mijlocașului norvegian la Real Sociedad. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a ajuns la Sociedad anul trecut, în iulie, și pare că va continua la echipa antrenată de Alguacil.
”Am discutat cu el. Eu vă pot asigura că în sezonul viitor, Martin Odegaard va fi aici. După cum îl văd, după cum e venit după perioada de pauză, este pregătit, iar asta spune multe despre el. Sunt liniştit, dar într-adevăr, în fotbal se poate întâmpla orice. Odegaard ştie că joacă deja la un club mare, care îi oferă multe. Îl văd entuziasmat şi cu dorinţa de a reîncepe fotbalul”, a mărturisit antrenorul formaţiei Real Sociedad, Imanol Alguacil.

Odegaard rămâne la Real Sociedad

Liga
Haaland i-a cerut un sfat lui Odegaard despre viitorul său! "M-a întrebat cum a fost la Madrid"
24/03/2022 LA 06:01
Odegaard a demonstrat deja că merită să fie titular la Real Madrid. În acest sezon, norvegianul este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul spaniol. Are şapte goluri, opt pase decisive şi este unul dintre jucătorii cu cea mai mare participare la goluri. Singurul fotbalist care este peste Odegaard la acest capitol în La Liga este Lionel Messi.
Președintele lui Real Sociedad își dorește ca norvegianul să rămână la echipa de pe Anoeta Stadium. El a spus la Radio Euskadi că-și dorește ca Odegaard să mai petreacă un sezon la Real Sociedad, precizând că aceasta este cea mai bună variantă a lui de a crește în joc.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
Live Transfers | Cele mai noi informații despre transferurile acestei veri sunt aici
09/08/2021 LA 07:10
Premier League
Bătălia pentru Odegaard: trei formații din Premier League se luptă pentru semnătura norvegianului
28/03/2021 LA 16:19