Ceea ce părea improbabil acum o săptămână și a devenit amenințător în ultimele zile este de acum oficial: La Liga își închide porțile fanilor pentru următoarele 2 săptămâni. Toate partidele din La Liga și Liga Adelante se vor disputa fără public.
Decizia începe de vineri, 13 martie, cu partida dintre Real Madrid și Eibar, dar și cu meciul Racing - Lugo din divizia secundă. De asemenea, derby-ul dintre FC Sevilla și Betis se va disputa fără suporteri pentru prima dată în istorie.
Liga de fotbal și-a bazat decizia pe raportul primit de la Ministerul de Sănătate și din partea consiliilor regionale care vor să evite orice întâlniri în masă ale oamenilor. Decizia este inițial pentru 2 săptămâni însă ar putea să fie prelungită în funcție de situația din Spania.
La Liga
Cel mai bun fundaș de la Mondial, sfătuit de omul care l-a lansat să se transfere la Real Madrid
ACUM 4 ORE
Cei de la Ligă lucrează la reorganizarea competițiilor astfel încât să nu se ajungă la situația din Italia unde acestea au fost suspendate.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
La Liga
Real Madrid a perfectat transferul lui Endrick! Brazilianul, cel mai scump tânăr U20 din istorie
IERI LA 16:07
Ligue 1
PSG, oferte în valoare de 93 milioane de euro refuzate! Puștiul minune, spre Real Madrid
07/12/2022 LA 11:50