Real Madrid câștigase, înainte de duelul de azi, un singur meci din ultimele 5 în La Liga, când Casemiro nu a evoluat (în iunie, cu Mallorca).
Brazilianul a lipsit în această seară, fiind depistat, la fel ca și Eden Hazard, cu COVID-19. Iar "tradiția" s-a respectat, absența închizătorului având repercusiuni asupra defensivei lui Zidane.
La Liga
Real Madrid a perfectat transferul lui Endrick! Brazilianul, cel mai scump tânăr U20 din istorie
ACUM 4 ORE
Paradoxal, având în vedere scorul, Real a fost echipa care a început mai bine, Benzema marcând în minutul 23 din pasa lui Marcelo.

Valencia - Real Madrid | Penaltyurile care au rescris istoria La Liga

După un gol anulat de VAR pentru Valencia, a urmat dezastrul pentru "galactici". Un penalty transformat de Soler și un autogol al lui Varane au stabilit scorul pauzei.
Real nu a dat semne de reviriment nici după reluare, Valencia distanțându-se la 4-1 până în minutul 63, grație a două penaltyuri transformate de același Soler. Trebuie spus că la una dintre loviturile de pedeapsă decizia VAR a fost una la limită, jucătorii blanco fiind convinși că au fost dezavantajați.
A fost pentru prima oară în istoria La Liga când au fost acordate trei penaltyuri împotriva lui Real Madrid în același meci.
Carlos Soler a devenit primul jucător din secolul 21 care să marcheze de trei ori din penalty, în același meci, în La Liga. În istoria campionatului spaniol, doar doi fotbaliști au mai reușit o asemenea performanță: Di Stefano, pentru Real (contra Celtei, în 1958) și Peternac, pentru Valladolid (contra lui Oviedo, în 1996).
Ultima oară când Real Madrid a primit 4 goluri într-un meci în campionat se întâmpla acum mai bine de doi ani. În octombrie 2018, Barcelona marca de 4 ori în poarta "galacticilor". Înainte de acea partidă, gruparea blanco mai primise 4 goluri în 2015 (de două ori, o dată tot cu Barcelona și o dată cu Atletico Madrid).
În urma acestui rezultat, Real Madrid rămâne la 4 lungimi distanță de liderul surpriză, Real Sociedad, cu mențiunea că trupa lui Zidane are un meci mai puțin disputat. De partea cealaltă, Valencia a urcat pe 9, cu 11 puncte.
Ligue 1
PSG, oferte în valoare de 93 milioane de euro refuzate! Puștiul minune, spre Real Madrid
IERI LA 11:50
La Liga
Real Madrid a renunțat de tot la Mbappe și are o țintă clară pentru 2023! Anunțul celor de la AS.com
06/12/2022 LA 09:32