Ronaldo este fără îndoială unul dintre cei mai buni jucători alături de care a jucat Van der Vaart, dar mereu a fost extrem de egoist, gândindu-se în primul rând la realizările personale și nu la cele ale echipei.
Olandezul și-a amintit de un meci câștigat la scor de Real Madrid, în care CR7 nu a înscris. La final, acesta s-a comportat în vestiar ca după o înfrângere.
"Am câștigat cu 6-0 acasă împotriva lui Gijon, eu am marcat un hat-trick (n.r. Van der Vaart a reușit o triplă cu Gijon, într-un 7-1 desfășurat în 2008, când Ronaldo nu venise încă la Real. Probabil olandezul se referă la meciul din sezonul următor, când Real, cu Ronaldo, s-a impus cu 4-0 contra lui Gijon, iar lusitanul nu a înscris). Cristiano nu a marcat, iar când am intrat în vestiar l-am văzut: era atât de supărat! În mod normal, dacă ai fi tu și cu mine (n.r. i se adresează lui Crouch), am bea bere, am sărbători!", și-a amintit Van der Vaart.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29

Van der Vaart despre

Finala CM 2010, pierdută cu Spania
"A fost una dintre cele mai bune veri, dar una dintre cele mai dificile. Am fost atât de aproape de istorie. Am pierdut în fața celei mai bune echipe, fără îndoială. Dar am avut șansele noastre de a câștiga acea finală. Aveam o echipă incredibilă, toată țara a sperat că va fi în sfârșit timpul nostru".
Transferul de la Real Madrid la Tottenham
"Jose Mourinho venise la club și mi-a spus: "Rafael, dacă vine un club cu o ofertă pentru tine, poți merge. În ultima zi a ferestrei de transferuri, eu eram cu echipa națională. Termenul limită era la 18:00 și la 17:30 am primit un apel de la agentul meu: "Tottenham vrea să vă împrumute". I-am spus: "Nu, nu există această variantă. Mă transferă definitiv sau rămân la Madrid". Douăzeci de minute mai târziu, am primit un nou apel: afacerea era făcută, mă transferau. Am petrecut o săptămână cu echipa națională și apoi am plecat la Londra. Am avut câteva antrenamente cu Spurs, apoi, două zile mai târziu, am fost titular împotriva lui West Brom".
Perioada petrecută la Real Madrid
"A fost cel mai mare vis al meu. Fiecare copil vrea să joace pentru Real Madrid. Sunt pe jumătate spaniol, mama mea este din Spania. Când ajungi acolo, simți cât de mare este clubul. Jucasem un sfert de finală din Liga Campionilor pe stadionul respectiv, dar nu mi-am imaginat ce presiune poate să fie pe Bernabeu ca jucător al Realului. Chiar și Ronaldo, chiar și Raul au simțit-o, cu siguranță. Dacă nu marchezi în două meciuri, vor să te vândă! Viața nu este ușoară, dar a fost o experiență grozavă".
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828132.jpg
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06