Mundo Deportivo scrie astăzi despre "cazul ciudat al lui Miranda", fotbalistul de 19 ani care aparține de Barcelona.
Produs al celebrei La Masia, fundașul lateral a fost promovat în 2018 la prima echipă, mulți specialiști anticiând că are calități care să îl facă punct fix în apărarea blaugrana pentru următorul deceniu.
Cu o viteză excelentă și centrări precise, Miranda a făcut parte din naționala Spaniei la toate categoriile de vârstă. Pentru a acumula experiență, fundașul a fost împrumutat în acest sezon la Schalke, unde se spera că va evolua constant și va deveni o variantă pentru prima echipă a Barcelonei.
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
ACUM 44 MINUTE
Doar că nemții nu i-au acordat vreo șansă, Miranda nebifând vreun minut pentru echipa din Bundesliga. Spaniolii spun că moralul fundașului este extrem de zdruncinat. De altfel, el spera că va rămâne în Catalunya, decizia formației de a-l împrumuta fiind percepută ca o lipsă de încredere în potențialul său.
Acum, sursa citată spune că oficialii de pe Camp Nou fac tot posibilul să pună capăt împrumutului la Gelsenkirchen (acesta e valabil până în 2021), pentru ca Barcelona să îl redirecționeze către o formație unde chiar să joace. În noiembrie mai multe echipe din Olanda s-au interesat de posibilul împrumut și, se pare, din ianuarie Miranda va ajunge în Eredivisie.
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
IERI LA 07:15
Liga
Barcelona îl 'blindează' pe Pedri! Ce clauză uriașă de reziliere va avea în noul contract
IERI LA 05:46