Barcelona și Real Madrid s-au întâlnit miercuri seară, 18 decembrie, pe Camp Nou, în al 243-lea derby din istoria cluburilor. Real a început mai bine şi ar fi putut să deschidă scorul, dacă arbitrul Hernández Hernández sau responsabilul VAR, Burgos Bengoetxea, ar fi fost mai atenţi. Conform specialistului AS, Iturralde Gonzalez, Varane a fost faultat în două rânduri în careu, în minutele 18 şi 20. Mai întâi, fundaşul central a fost faultat de Lenglet, dovadă şi urmele de pe coapsa sa. Ulterior, Rakitic l-a ţinut pe apărătorul campion mondial, fără ca Barcelona să fie pedepsită.
"Este un penalty clar pentru că este un joc periculos, are urmele pe picior. Este indiscutabil lovitură de la 11 metri. Apoi, este o ţinere continuă în careu şi este penalty. Au fost două faulturi în două minute la Varane", a fost concluzia fostului cavaler al fluierului, pentru AS.

Ramos: "Am văzut fazele în pauză. Au fost penaltyuri"

Ligue 1
PSG, oferte în valoare de 93 milioane de euro refuzate! Puștiul minune, spre Real Madrid
ACUM 21 ORE
Sergio Ramos, care a devenit cel mai selectat jucător din istoria El Clasico, ajungând la 43 de prezenţe, a vorbit la final despre greşelile de arbitraj.
"Au fost două penaltyuri clare la Varane. Am văzut imaginile la pauză, dar nu putem schimba asta. Există VAR, aşa că nu ştiu...Poate că vom avea decizii în favoarea noastră în alte meciuri", a spus fundaşul blanco la final.
În repriza a doua, în minutul 72, Bale a marcat, dar golul galezului a fost anulat pe motiv de offside. Reluările au indicat că Mendy, cel care avea să paseze decisiv pentru galez se afla cu câţiva centimetri în faţa ultimului apărător al Barcelonei.
https://i.eurosport.com/2019/12/18/2739252.png
S-a încheiat 0-0, iar Barcelona și Real Madrid rămân la egalitate de puncte, 36, pe primele locuri în clasamentul din La Liga.
La Liga
Real Madrid a renunțat de tot la Mbappe și are o țintă clară pentru 2023! Anunțul celor de la AS.com
IERI LA 09:32
Fotbal
Barcelona nu renunță ușor la Lewandowski! O nouă contestație depusă privind suspendarea polonezului
IERI LA 09:29