Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste bună pentru fanii Realului! Sergio Ramos s-a antrenat normal înainte de meciul cu Barcelona

Nicu Savin

Publicat 23/10/2020 la 13:21 GMT+3

Fanii lui Real Madrid au primit o veste excelentă înainte de "El Clasico"! Căpitanul Sergio Ramos s-a antrenat normal în această dimineața și într-o proporție foarte mare va fi pe teren în confruntarea de mâine contra Barcelonei.

Sergio Ramos (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Sergio Ramos a ieșit accidentat în meciul de săptămâna trecută cu Cadiz și a lipsit din echipa lui Zidane și la meciul pierdut cu Sahtior din Champions League.
Prezența lui Ramos pe teren în "El Clasico" era pusă sub semnul întrebării, căpitanul Realului neantrenându-se cu echipa toată săptămâna. Totuși, Sport.es a anunțat că fundașul s-a antrenat normal la ultima ședință de dinaintea marelui meci de mâine, ceea ce înseamnă că aproape sigur acesta va fi pe teren.
Această veste vine cum nu se poate mai bine pentru toată suflarea madrilenă, prezența lui Ramos însemnând mai ales un ascendent moral pentru elevii lui Zidane.

Barcelona-Real Madrid! Ambele echipe au reale probleme

Derby-ul cu Barcelona vine într-un moment cum nu se poate mai prost pentru Real, care a pierdut ultimele 2 jocuri, cu Cadiz și cu Sahtior, iar, în general, jocul prestat de campionii Spaniei în acest debut de sezon a lăsat mult de dorit.
Șansa Realului este că nici marea rivală nu se află într-o formă de invidiat, catalanii pierzând și ei ultimul meci din La Liga, 0-1 cu Getafe. Mai mult, clubul de pe Camp Nou stă pe un butoi de pulbere din cauza disensiunilor dintre jucători și conducere, ultimele declarații ale lui Pique fiind relevante în această privință.
Presa iberică a speculat că în cazul unui eșec în fața Barcelonei, Zidane ar putea pleca de la Real Madrid, președintele Perez găsindu-i deja un înlocuitor.
Premier League, etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo