Sergio Ramos a ieșit accidentat în meciul de săptămâna trecută cu Cadiz și a lipsit din echipa lui Zidane și la meciul pierdut cu Sahtior din Champions League.
Prezența lui Ramos pe teren în "El Clasico" era pusă sub semnul întrebării, căpitanul Realului neantrenându-se cu echipa toată săptămâna. Totuși, Sport.es a anunțat că fundașul s-a antrenat normal la ultima ședință de dinaintea marelui meci de mâine, ceea ce înseamnă că aproape sigur acesta va fi pe teren.
Această veste vine cum nu se poate mai bine pentru toată suflarea madrilenă, prezența lui Ramos însemnând mai ales un ascendent moral pentru elevii lui Zidane.
Ligue 1
Al Khelaifi, întrebat cum a putut refuza 220 milioane€ pentru Mbappe. Răspunsul oferit
08/09/2021 LA 15:15

Barcelona-Real Madrid! Ambele echipe au reale probleme

Derby-ul cu Barcelona vine într-un moment cum nu se poate mai prost pentru Real, care a pierdut ultimele 2 jocuri, cu Cadiz și cu Sahtior, iar, în general, jocul prestat de campionii Spaniei în acest debut de sezon a lăsat mult de dorit.
Șansa Realului este că nici marea rivală nu se află într-o formă de invidiat, catalanii pierzând și ei ultimul meci din La Liga, 0-1 cu Getafe. Mai mult, clubul de pe Camp Nou stă pe un butoi de pulbere din cauza disensiunilor dintre jucători și conducere, ultimele declarații ale lui Pique fiind relevante în această privință.
Presa iberică a speculat că în cazul unui eșec în fața Barcelonei, Zidane ar putea pleca de la Real Madrid, președintele Perez găsindu-i deja un înlocuitor.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Ligue 1
"Va câștiga UCL cu PSG și apoi va face asta!" Unde va juca Messi înainte de a se retrage
03/09/2021 LA 10:02
Fotbal
Aroganță pentru Messi? Ce a făcut Ronaldo după ce a depășit recordul de goluri pentru naționale
02/09/2021 LA 08:02