Odată cu reluarea campionatului în La Liga, fanii nu vor avea voie la meciuri, din rațiuni evidente. În consecință, "galacticii" au în vedere să evolueze pe arena de 6.000 de locuri din centrul propriu de pregătire de la Valdebebas, pentru ca pe Stadionul Santiago Bernabeu să se desfăşoare lucrări de modernizare.
Marca notează că toată această situație va crea și un lucru bun pentru fanii grupării blanco: noul Santiago Bernabeu va fi gata mult mai repede, lucrările urmând să fie accelerate.
"Mai sunt doi ani până când noul Santiago Bernabeu să devină realitate, dar schimbările pe care stadionul le suferă încep să fie vizibile. După o primă fază de condiționare a exteriorului, se lucrează deja la structura stadionului în sine, iar rezultatele sunt mai mult decât îmbucurătoare. Noile turnuri de acces din partea de vest a stadionului (Paseo de la Castellana) au început deja să fie ridicate, pe ele urmând să se sprijine acoperișul retractabil.
Liga
Când se joacă primul El Clasico al sezonului! Real Madrid, avantajată de programare
ACUM 15 ORE
De cealaltă parte a stadionului, lucrările continuă și foarte curând vor fi ridicați cei doi stâlpi din acea zonă. Odată cu reluarea competițiilor în spatele ușilor închise, constructorul va profita pentru a accelera lucrările. Fără a exista organizarea meciurilor, viteza de execuție crește cu 50%", notează Marca.

Planul de modernizare al Santiago Bernabeu

În urmă cu un an, ​Florentino Perez, președintele clubului Real Madrid, și Manuela Carmena, primarul capitalei Spaniei, prezentau planul de modernizare al stadionului "Santiago Bernabeu". Lucrările pentru noua casă a "galacticilor" au început la finalul sezonului trecut și se vor desfășura pe o perioadă de 42 de luni, până în 2023.
Lucrările de modernizare și construire ale noului stadion al galacticilor sunt estimate la 500 de milioane de euro, bani care vor proveni din împrumuturi bancare. Conducerea clubului Real Madrid va plăti câte 25 de milioane de euro pe an. În prezent, Santiago Bernabeu are o capacitate de 81.044 de locuri. Arena din Madrid a fost inaugurată în 1947, renovată în 1982 şi 2001 şi extinsă în 1953, 1992, 1994 şi 2011.
Stadionul lui Real Madrid a găzduit, de-a lungul timpului, finala EURO din 1964 (Spania - URSS 2-1), finala Cupei Mondiale din 1982 (Italia - R.F. Germania 3-1), patru finale de Cupa sau Liga Campionilor (1957, 1969, 1980 şi 2010) şi finala Copei Libertadores 2018 (River Plate - Boca Juniors 3-1).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
ACUM 18 ORE
Liga
Real Madrid a găsit deja înlocuitor pentru Asensio! Cine e fotbalistul care va ajunge pe Bernabeu
ACUM 19 ORE