Spania trece prin momente teribile în aceste zile. Doar în ultimele 24 de ore au murit 950 de persoane, totalul persoanelor decedate fiind de 10.003. În total, numărul persoanelor infectate a depășit 110.000.
Astfel, Guvernul a anunțat că starea de urgență va continua și ar putea să se întindă și după Paște. Jurnaliștii de la AS scriu că fotbal va avea mult de suferit din cauza pandemiei, fiind ultimul la care se va renunța la măsurile extreme de siguranță!

Fotbalul, ultimul care scapă de restricții

Premier League
Cluburile din Premier League vor 5 schimbări în timpul meciurilor și dispare VAR-ul
02/04/2020 LA 09:45
Practic, șansele ca o partidă să se dispute cu spectatori până în toamnă sunt minime. Cât timp va exista cel mai mic pericol ca spaniolii să se infecteze cu COVID-19, interdicția de a organiza evenimente cu public va continua. Iar partidele de fotbal vor fi ultimele în care aceste restricții vor fi ridicate.
UEFA a susținut miercuri o videoconferință cu federațiile din țările europene și a alcătuit un calendar provizoriu prin care fotbalul să revină în luna iunie. Condiția principală este însă ca Guvernele țărilor să permită acest lucru.
Veți putea juca din nou când pandemia este sub control, dar cu porțile închise. Nu va exista niciun meci cu public până când nu ne putem asigura că nu există nicio persoană infectată în arenă. Nu poți redeschide stadioanele cât timp există pericolul unei noi izbucniri de cazuri" a declarat o sursă din cadrul Federației din Spania pentru AS.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
ACUM 14 ORE
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
ACUM 19 ORE