Al 34-lea titlu din La Liga are o însemnătate aparte pentru Real Madrid, mai ales că la un moment dat rivala Barcelona părea că va obține un nou campionat. Real a jucat perfect în ultima parte a stagiunii, iar o importanță decisivă la cucerirea campionatului a avut Sergio Ramos.
Real a ținut în 18 meciuri poarta intactă, iar căpitanul său a bifat 10 reușite (al doilea marcator al echipei, după Benzema). Lui Ramos îi expiră contractul cu formația din capitala Spaniei anul viitor și cu siguranță că fanii se temeau că vor rămâne fără simbolul echipei, după ce acum doi ani Ronaldo a părăsit Bernabeul. Real i-a oferit o prelungire a contractului cu încă un an fundașului și, deși se părea că vor semna, acest lucru nu s-a întâmplat încă.
Suporterii blanco pot sta liniștiți, însă, Florentino Perez anunțând că apărătorul de 35 de ani va rămâne la Real Madrid până la finalul carierei.
Fotbal
Balonul de Aur 2021: Messi, marele favorit să câştige azi trofeul, pentru a 7-a oară
ACUM 3 ORE
"Nu mă interesează criticile, noi vom continua să câștigăm. E o echipă de excepție. Karim (n.r. Benzema), Courtois, Casemiro, Ramos, care e mai mult decât un căpitan. Sergio își va încheia cariera aici. S-a vorbit mult pe tema contractului său, dar toată lumea e calmă din acest punct de vedere la Real Madrid. El a condus echipa din teren perfect în acest sezon, va semna și va rămâne aici până la finalul carierei", a spus Perez, citat de As, pentru ca apoi să vorbească la superlativ și de Zidane, omul care a schimbat fața Realului în ultimii 6 ani: "Zidane e marele arhitect al acestui titlu. Este o binecuvântare din cer și va rămâne alături de noi mult timp".

Mesajul lui Sergio Ramos, după ce Real Madrid a cucerit titlul

Mesajul postat de Sergio Ramos pe twitter, după ce a cucerit al 5-lea titlu cu Real Madrid: "Acest titlu în La Liga...E AL NOSTRU!"
De notat că, în ciuda rivalității enorme, Barcelona a găsit puterea să admită că Real Madrid a fost superioară în acest sezon. La finalul confruntărilor de aseară, catalanii s-au dovedit a fi fair play.
"Felicitări lui Real Madrid pentru câștigarea titlului în La Liga în sezonul 2019-2020", au scris catalanii pe contul de twitter.
Ligue 1
Fanii Realului vor fi furioși! Sergio Ramos îl susține pe Messi în cursa pentru Balonul de Aur 2021
ACUM 14 ORE
Ligue 1
Ramos, primele impresii după debutul la PSG! Ce spune despre relația cu Messi: "Încă ne descoperim!"
ACUM 18 ORE