Fanii Realulul au primit o veste bună înaintea sfârșitului de an, după ce Asensio a arătat primele semne conform cărora ar putea fi aproape de revenire. Spaniolul de 23 de ani a suferit o accidentare teribilă la genunchi care l-a ținut departe de teren în ultimele 5 luni. Ieri, atacantul Realului a postat un videoclip în care jonglează cu mingea, relaxat și fără dificultăți.

Asensio, cinci luni fără fotbal

Liga
Ce a ajuns Eden Hazard! Marca anunță "oferta suprarealistă" primită de belgian
ACUM 32 MINUTE
Asensio s-a accidentat în minutul 64 al meciului cu Arsenal, din presezon. Diagnosticul a fost ruptură a ligamentului incrucișat anterior de la genunchiul stâng. Atacantul a fost operat cu succes în august, apoi a urmat o perioadă de pauză și recuperare. Inițial s-a vorbit despre o perioadă de inactivitate de minimum 6 luni, apoi au apărut zvonuri conform cărora Asensio ar putea rata întregul sezon. Momentan nu se știe când Asensio va juca din nou, dar progresul său cu siguranță este vizibil.
Marco Asensio se află la Real Madrid din 2016. 27 de goluri și 19 assist-uri a reușit atacantul de 23 de ani în 135 apariții în tricoul Realului. În perioada sa petrecută pe Santiago Bernabeu, Asensio a câștigat 9 trofee, printre care și 2 Champions League.
Liga
Kroos nu îl vede pe Ronaldo între cei mai buni 5 jucători din istoria lui Real. Pe cine a ales
ACUM 3 ORE
Liga
Carlo Ancelotti nici nu vrea să audă de fotbalistul care își dorește să se întoarcă la Real Madrid
ACUM 17 ORE