Fanii Realulul au primit o veste bună înaintea sfârșitului de an, după ce Asensio a arătat primele semne conform cărora ar putea fi aproape de revenire. Spaniolul de 23 de ani a suferit o accidentare teribilă la genunchi care l-a ținut departe de teren în ultimele 5 luni. Ieri, atacantul Realului a postat un videoclip în care jonglează cu mingea, relaxat și fără dificultăți.

Asensio, cinci luni fără fotbal

Fotbal
Real Madrid e dispusă să negocieze prelungirea cu Asensio, însă după Cupa Mondială
20/10/2022 LA 21:07
Asensio s-a accidentat în minutul 64 al meciului cu Arsenal, din presezon. Diagnosticul a fost ruptură a ligamentului incrucișat anterior de la genunchiul stâng. Atacantul a fost operat cu succes în august, apoi a urmat o perioadă de pauză și recuperare. Inițial s-a vorbit despre o perioadă de inactivitate de minimum 6 luni, apoi au apărut zvonuri conform cărora Asensio ar putea rata întregul sezon. Momentan nu se știe când Asensio va juca din nou, dar progresul său cu siguranță este vizibil.
Marco Asensio se află la Real Madrid din 2016. 27 de goluri și 19 assist-uri a reușit atacantul de 23 de ani în 135 apariții în tricoul Realului. În perioada sa petrecută pe Santiago Bernabeu, Asensio a câștigat 9 trofee, printre care și 2 Champions League.
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
25/11/2022 LA 19:07