Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești bune pentru fanii Realului! Asensio, primele imagini cu mingea, după accidentarea din vară

Cosmin Cioboata

Actualizat 20/12/2019 la 09:09 GMT+2

Se pare că Marco Asensio a trecut peste perioada grea de recuperare, iar acum se pregătește să revină în circuitul Realului. Atacantul spaniol a postat pe o rețea de socializare un videoclip din sala de antrenament, în care jonglează cu mingea.

asensio knee

Credit imagine: Getty Images

Fanii Realulul au primit o veste bună înaintea sfârșitului de an, după ce Asensio a arătat primele semne conform cărora ar putea fi aproape de revenire. Spaniolul de 23 de ani a suferit o accidentare teribilă la genunchi care l-a ținut departe de teren în ultimele 5 luni. Ieri, atacantul Realului a postat un videoclip în care jonglează cu mingea, relaxat și fără dificultăți.

Asensio, cinci luni fără fotbal

Asensio s-a accidentat în minutul 64 al meciului cu Arsenal, din presezon. Diagnosticul a fost ruptură a ligamentului incrucișat anterior de la genunchiul stâng. Atacantul a fost operat cu succes în august, apoi a urmat o perioadă de pauză și recuperare. Inițial s-a vorbit despre o perioadă de inactivitate de minimum 6 luni, apoi au apărut zvonuri conform cărora Asensio ar putea rata întregul sezon. Momentan nu se știe când Asensio va juca din nou, dar progresul său cu siguranță este vizibil.
Marco Asensio se află la Real Madrid din 2016. 27 de goluri și 19 assist-uri a reușit atacantul de 23 de ani în 135 apariții în tricoul Realului. În perioada sa petrecută pe Santiago Bernabeu, Asensio a câștigat 9 trofee, printre care și 2 Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo