Internaționalul spaniol a suferit o ruptură de menisc la genunchiul stâng și va fi indisponibil în următoarea perioadă. Va rata meciul amical dintre Olanda și Spania, dar și partidele din Nations League cu Elveția și Germania.
Fati va rata amicalul Spaniei cu Olanda precum și meciurile din Liga Națiunilor cu Elveția și Germania. Barcelona a anunțat pe site-ul oficial că tratamentul și perioada de recuperare vor fi determinate în zilele ce urmează, însă spaniolul ar putea și să se opereze, ceea ce i-ar prelungi perioada de indisponibilitate.
Fati a fost schimbat la pauză de Ronald Koeman iar în locul său a intrat Lionel Messi, cel care a fost odihnit de antrenorul olandez după ce a jucat ca titular în 42 din ultimele 44 de meciuri ale Barcelonei.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Barcelona - Betis 5-2. Messi show

Impactul lui Messi a fost cel aşteptat: a fost la originea golului lui Griezmann, pentru ca în minutul 61 să înscrie din penalty. Messi a înscris al şaselea gol al sezonului. Până acum, decarul catalanilor nu a marcat din acţiune în această stagiune.
În cele din urmă, în final Messi a punctat şi din acţiune, pentru 4-2, după ce Loren redusese din diferenţă în minutul 73. De menţionat că în ultima jumătate de oră formaţia din Sevilla a evoluat în doar 10 jucători, după eliminarea lui Mandi.
Scorul final a fost 5-2, după ce puştiul Pedri, marele pariu al lui Koeman din acest sezon, a marcat din nou. După 9 etape, Barcelona (care are două restanţe) a urcat pe locul 8, cu 11 puncte.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59