Rodrygo a început să fie folosit tot mai des de Zidane la Real Madrid, iar evoluțiile brazilianului au fost tot mai consistente de la meci la meci. Atacantul a început ca titular partida câștigată în fața Granadei, dar a fost înlocuit în minutul 38, după ce s-a prăbușit pe gazon în timpul unui sprint. Fotbalistul însuși părea să-și dea seama de gravitatea accidentării imediat după ce a căzut la pământ. El a cerut repede schimbarea, iar durerea se putea citi pe chipul său în timp ce era scos pe targă.
Conform jurnaliștilor de la As, în această dimineață a venit verdictul medicilor, iar veștile sunt foarte proaste. Rodrygo suferă de o leziune musculară care afectează tendonul bicepsului femural drept și ar putea lipsi de pe gazon până la 3 luni. Chiar dacă sezonul nu este încheiat pentru brazilian, după o pauză atât de mare e greu de crezut că va putea fi un jucător important pentru madrileni pe finalul stagiuni.
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
IERI LA 10:46

Rodrygo va fi indisponibil 3 luni

În total, Rodrygo ar putea rata 21 de meciuri, printre care partidele din semifinalele și eventuala finală din Supercupa Spaniei, dar și confruntările cu Atalanta din optimile de finală ale Champions League, programate pe 24 februarie (la Bergamo) și 16 martie (la Madrid).
Totuși, dacă lucrurile nu se vor complica, Rodrygo ar putea reveni la antrenamente după pauza pentru echipele naționale de la sfârșitul lunii martie. Astfel, brazilianul va avea timp să intre într-o formă bună pentru El Clasico, care este programat pe data de 11 aprilie.
Atacantul de 19 ani a fost cumpărat de Real Madrid de la Santos, în vara anului trecut, pentru suma de 40 de milioane de €. În stagiunea trecută, Rodrygo a bifat 29 de prezențe în tricoul "los blancos", marcând 7 goluri și dând 3 pase decisive. În sezonul actual, brazilianul a jucat deja în 17 meciuri și a marcat doar un gol, dar a oferit 6 pase decisive coechipierilor săi.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
IERI LA 10:13
Fotbal
Agentul lui Benzema a explodat la adresa FIFA după ce francezul a fost "exclus" din echipa ideală
IERI LA 05:17