Nu mai este nimic de peticit la Barcelona, rana este prea adâncă. Catalanii nu mai au ce schimba din mers , iar soluția este clară: Bartomeu trebuie să plece rapid și Quique Setien să fie înclouit. Unul din căpitani, Gerard Pique a spus clar după înfrângerea grea, 2-8, cu Bayern că echipa se află într-un moment de cotitură.
"Am atins fundul prăpastiei! Nu este prima oară, nu este a doua și nici măcar a treia. Nu suntem pe drumul cel bun! Antrenorii și jucătorii au fost mereu alături, dar s-au adunat deja mai mulți ani la rând în care nu mai suntem competitivi la nivel european. Trebuie să ne recunoaștem greșelile, să analizăm intern și să decidem ce este mai bine pentru club. Această seară nu este demnă de Barcelona!" a spus Pique după înfrângerea grea de la Lisabona.
Mesajul lui Pique este împărtășit de "greii" vestiarului în frunte cu Messi și Luis Suarez, care l-au criticat public pe antrenorul Quique Setien după ce Barca a pierdut titlul în Spania în favoarea rivalei Real Madrid. Aceștia l-au acuzat pe fostul tehnician de la Betis că are tactică nepotrivită pentru stilul echipei și jucătorii pe care îi are la dispoziție.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
ACUM 16 ORE
https://i.eurosport.com/2020/08/14/2864641.jpg

Pique vrea curățenie generală

Pique și-a asumat rolul de lider și l-a criticat inclusiv pe președintele Bartomeu.
"Nu e destul să cumperi jucători scumpi. E vorba de atmosfera din vestiar și din jurul clubului. Avdem nevoie de idei noi, de oameni motivați și de un proiect pe termen lung" a mai spus Pique.
În aceeași linie, ziarul spaniol AS scrie vestiarul Barcelonei a votat: Xavi este potrivit pentru a veni la Barcelona cât mai repede! Singura problemă este că Xavi a mai refuzat o dată banca tehnică de pe Camp Nou, în iarna trecută când Bartomeu l-a ales pe Quique Setien.
Bartomeu a ascultat vorbele lui Pique si a convocat de urgența Consiliul Director al Barcelonei. Ședința va avea loc luni.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00
Liga
Barcelona, aproape de a semna un contract de 200 de milioane de euro! Ce lovitură vor da catalanii
13/05/2022 LA 14:25