Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vestiarul de la FC Barcelona a votat: alegeri imediate și Xavi pe bancă în locul lui Quique Setien

Ion Alexandru

Publicat 15/08/2020 la 13:29 GMT+3

Discursul lui Pique este vocea vestiarul. Barcelona a ajuns într-un punct fără întoarcere. "Am ajuns pe fundul prăpastiei și trebuie să vedem noi fețe la fiecare nivel al clubului" a spus răspicat Pique.

Gerard Pique a vorbit în numele jucătorilor de la FC Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Nu mai este nimic de peticit la Barcelona, rana este prea adâncă. Catalanii nu mai au ce schimba din mers , iar soluția este clară: Bartomeu trebuie să plece rapid și Quique Setien să fie înclouit. Unul din căpitani, Gerard Pique a spus clar după înfrângerea grea, 2-8, cu Bayern că echipa se află într-un moment de cotitură.
"Am atins fundul prăpastiei! Nu este prima oară, nu este a doua și nici măcar a treia. Nu suntem pe drumul cel bun! Antrenorii și jucătorii au fost mereu alături, dar s-au adunat deja mai mulți ani la rând în care nu mai suntem competitivi la nivel european. Trebuie să ne recunoaștem greșelile, să analizăm intern și să decidem ce este mai bine pentru club. Această seară nu este demnă de Barcelona!" a spus Pique după înfrângerea grea de la Lisabona.
Mesajul lui Pique este împărtășit de "greii" vestiarului în frunte cu Messi și Luis Suarez, care l-au criticat public pe antrenorul Quique Setien după ce Barca a pierdut titlul în Spania în favoarea rivalei Real Madrid. Aceștia l-au acuzat pe fostul tehnician de la Betis că are tactică nepotrivită pentru stilul echipei și jucătorii pe care îi are la dispoziție.
Gerard Piqué (Barça)

Pique vrea curățenie generală

Pique și-a asumat rolul de lider și l-a criticat inclusiv pe președintele Bartomeu.
"Nu e destul să cumperi jucători scumpi. E vorba de atmosfera din vestiar și din jurul clubului. Avdem nevoie de idei noi, de oameni motivați și de un proiect pe termen lung" a mai spus Pique.
În aceeași linie, ziarul spaniol AS scrie vestiarul Barcelonei a votat: Xavi este potrivit pentru a veni la Barcelona cât mai repede! Singura problemă este că Xavi a mai refuzat o dată banca tehnică de pe Camp Nou, în iarna trecută când Bartomeu l-a ales pe Quique Setien.
Bartomeu a ascultat vorbele lui Pique si a convocat de urgența Consiliul Director al Barcelonei. Ședința va avea loc luni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo