Arena din Madrid se va numi Santiago Bernabeu XXI, iar madrilenii fac eforturi deosebite pentru a valorifica la maxim această perioadă fără fotbal care va urmată de câteva meciuri fără spectatori. Gazonul stadionului a fost scos, iar renovările din afară au început deja de câteva săptămâni. Mai multe macarale de mare tonaj și camioane ajută la instalarea tehnologiei necesare pentru montarea gazonului retractabil.
Noua arenă va avea și scaune noi, iar acestea vor fi situate mai ales în partea inferioară a tribunei. Distanța dintre scaune va fi mărită cu 10 centimetri (de la 70 la 80) pentru un confort sporit al fanilor VIP. Zona muzeului în care stau cele 13 trofee Champions League/ Cupa Campionilor este chiar în aceste zile demolată, iar acesta va fi mutat într-o altă parte a stadionului.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
ACUM 16 ORE

Real Madrid va juca în cantonament partidele din LaLiga

Meciurile din LaLiga rămase de disputat pe teren propriu vor fi jucate pe stadionul de 6 mii de locuri din cantonamentul echipei, Valdebedas, dar fără spectatori. Încă nu este clar ce se va întâmpla cu meciurile din Champions League dacă Real trece de Manchester City și se califică în sferturi. Având în vedere că aceastea sunt programate în august este posibil ca gazonul să fie instalat până atunci pe Bernabeu. De fani în tribune nu se pune problema cel puțin până în august.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
IERI LA 07:22