Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Lionel Messi a jucat primul meci pentru Barcelona și a refuzat să bată penalty

Ion Alexandru

Publicat 13/09/2020 la 09:28 GMT+3

Lionel Messi a fost forțat de conducerea Barcelonei să rămână în acest sezon și a jucat primul meci după "împăcare". Messi ar fi putut marca în amicalul Gimnastic de Tarragona, dar l-a lăsat pe Griezmann să execute un penalty. Barcelona câștigat cu 3-1 la primul meci al lui Ronaldo Koeman ca antrenor al catalanilor.

Ronald Koeman și Lionel Messi

Credit imagine: EFE

Lionel Messi a fost titular după ce a renunțat la plecarea la Manchester City. Starul argentinian nu a marcat și i-a făcut cadou lui Griezmann un penalty, din care francezul a marcat. Barcelona n-a avut emoții cu Gimnastic de Tarragona după ce a condus cu 2-0 încă din minutul 17.
Revenit la Barcelona după ce a cucerit Champions League cu bayern, Phillipe Courinho a marcat și el pentru Barcelona.
Leo Messi a jucat primul meci după scandalul de la Barcelona

Messi obligat de Koeman să-și schimbe obiceiurile

Lionel Messi va trebui să joace în ultimul său an la Barcelona într-un nou sistem. Noul antrenor, Koeman vrea să treacă la un 4-2-3-1, în care Messi nu a jucat niciodată la Barcelona sau naționala Argentinei.
"Știu că este o schimbare față de anii trecuți referitoare la sistem, dar avem jucători capabili pentru asta, sunt mijlocași buni, care produc pericol. E important să integrăm jucătorii. Avem doar patru săptămâni pentru pregătire, nu șase, câte erau de obicei", a spus Koeman după succesul obținut cu echipa din liga a doua spaniolă.
Koeman îl vede pe Griezmann ca numărul 9 din această formulă cu un singur vârf. Așa a început primul meci la Barcelona antrenorul olandez: Neto - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, Alena - Dembele, Pedri, Messi - Griezmann. De Jong, Coutinho sau Trincao au intrat după pauză.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo