Lionel Messi a fost titular după ce a renunțat la plecarea la Manchester City. Starul argentinian nu a marcat și i-a făcut cadou lui Griezmann un penalty, din care francezul a marcat. Barcelona n-a avut emoții cu Gimnastic de Tarragona după ce a condus cu 2-0 încă din minutul 17.

Fotbal
Koeman, pus la zid: "Să văd ce zice, după ce a spus Messi. M-a masacrat și a ordonat să mă vândă"
IERI LA 09:12

Revenit la Barcelona după ce a cucerit Champions League cu bayern, Phillipe Courinho a marcat și el pentru Barcelona.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1144x285:1146x283)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/09/12/2885478.jpg

Messi obligat de Koeman să-și schimbe obiceiurile

Lionel Messi va trebui să joace în ultimul său an la Barcelona într-un nou sistem. Noul antrenor, Koeman vrea să treacă la un 4-2-3-1, în care Messi nu a jucat niciodată la Barcelona sau naționala Argentinei.

"Știu că este o schimbare față de anii trecuți referitoare la sistem, dar avem jucători capabili pentru asta, sunt mijlocași buni, care produc pericol. E important să integrăm jucătorii. Avem doar patru săptămâni pentru pregătire, nu șase, câte erau de obicei", a spus Koeman după succesul obținut cu echipa din liga a doua spaniolă.

Koeman îl vede pe Griezmann ca numărul 9 din această formulă cu un singur vârf. Așa a început primul meci la Barcelona antrenorul olandez: Neto - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, Alena - Dembele, Pedri, Messi - Griezmann. De Jong, Coutinho sau Trincao au intrat după pauză.

Fotbal
Messi, atac la conducerea Barcelonei după transferul lui Suarez: "Nimic nu mă mai surprinde"
25/09/2020 LA 10:51
Fotbal
Di Maria a explodat după neconvocarea la naționala Argentinei: "Nici Messi n-ar trebui să fie acolo"
25/09/2020 LA 07:21