Lionel Messi a fost titular după ce a renunțat la plecarea la Manchester City. Starul argentinian nu a marcat și i-a făcut cadou lui Griezmann un penalty, din care francezul a marcat. Barcelona n-a avut emoții cu Gimnastic de Tarragona după ce a condus cu 2-0 încă din minutul 17.
Revenit la Barcelona după ce a cucerit Champions League cu bayern, Phillipe Courinho a marcat și el pentru Barcelona.
Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
ACUM 15 ORE
https://i.eurosport.com/2020/09/12/2885478.jpg

Messi obligat de Koeman să-și schimbe obiceiurile

Lionel Messi va trebui să joace în ultimul său an la Barcelona într-un nou sistem. Noul antrenor, Koeman vrea să treacă la un 4-2-3-1, în care Messi nu a jucat niciodată la Barcelona sau naționala Argentinei.
"Știu că este o schimbare față de anii trecuți referitoare la sistem, dar avem jucători capabili pentru asta, sunt mijlocași buni, care produc pericol. E important să integrăm jucătorii. Avem doar patru săptămâni pentru pregătire, nu șase, câte erau de obicei", a spus Koeman după succesul obținut cu echipa din liga a doua spaniolă.
Koeman îl vede pe Griezmann ca numărul 9 din această formulă cu un singur vârf. Așa a început primul meci la Barcelona antrenorul olandez: Neto - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, Alena - Dembele, Pedri, Messi - Griezmann. De Jong, Coutinho sau Trincao au intrat după pauză.
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 17 ORE
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
IERI LA 15:40