Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul lui Valverde, stabilit. S-a întâlnit cu Bartomeu și au căzut de acord asupra unui aspect

Irina Aldea

Publicat 09/11/2019 la 10:48 GMT+2

Ernesto Valverde și Josep Bartomeu s-au întâlnit zilele trecute la Barcelona și au vorbit despre viitoru tehnicianului spaniol pe Camp Nou.

Valverde Bartomeu

Credit imagine: Getty Images

Ernesto Valverde se simte cu adevărat susținut de conducerea Barcelonei, asta în ciuda faptului că tehnicianul spaniol a primit o mulțime de critici în ultima vreme referitoare la rezultatele nemulțumitoare obținute. Valverde insistă că nu este deloc îngrijorat de viitorul lui la clubul catalan.
O înfrângere cu 3-1 la Levante acasă sâmbăta trecută a fost urmată de un egal alb cu Slavia Praga pe Camp Nou în Champions League, iar fanii au reacționat din tribune cu fluierături și injurii. În acest moment, Barcelona se află pe locul secund în La Liga după 12 etape, cu 22 de puncte (șapte victorii, un egal și trei înfrângeri).

Valverde, sigur de postul lui pe Camp Nou

Tehnicianul spaniol a stat de vorbă cu președintele Barcelonei, Josep Bartomeu. Acesta din urmă l-a sigurat pe Valverde că postul nu-i este amenințat: "Nu sunt îngrijorat pentru viitorul meu. Am luat cina cu Bartomeu. Mă simt susținut și respectat. Chiar dacă înțelegi sau nu critica, este așa cum este. Nu pot comenta prea mult pe marginea acestui subiect. Dacă am fi înscris cu Slavia, toată lumea ar fi mult mai calmă. Trebuie să acceptăm lucrurile așa cum sunt ele. Cu o săptămână în urmă eram foarte bine, aveam șapte victorii consecutive. Acum, vom vedea ce va fi. Avem nevoie de o victorie pentru că știm foarte bine ce înseamnă pentru această echipă să piardă", a spus Valverde la o conferință de presă acordată recent.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo