Ernesto Valverde se simte cu adevărat susținut de conducerea Barcelonei, asta în ciuda faptului că tehnicianul spaniol a primit o mulțime de critici în ultima vreme referitoare la rezultatele nemulțumitoare obținute. Valverde insistă că nu este deloc îngrijorat de viitorul lui la clubul catalan.
O înfrângere cu 3-1 la Levante acasă sâmbăta trecută a fost urmată de un egal alb cu Slavia Praga pe Camp Nou în Champions League, iar fanii au reacționat din tribune cu fluierături și injurii. În acest moment, Barcelona se află pe locul secund în La Liga după 12 etape, cu 22 de puncte (șapte victorii, un egal și trei înfrângeri).

Valverde, sigur de postul lui pe Camp Nou

Liga
Face senzație în Champions League, dar a fost refuzat de Barcelona! De ce a ratat transferul
23/02/2022 LA 08:07
Tehnicianul spaniol a stat de vorbă cu președintele Barcelonei, Josep Bartomeu. Acesta din urmă l-a sigurat pe Valverde că postul nu-i este amenințat: "Nu sunt îngrijorat pentru viitorul meu. Am luat cina cu Bartomeu. Mă simt susținut și respectat. Chiar dacă înțelegi sau nu critica, este așa cum este. Nu pot comenta prea mult pe marginea acestui subiect. Dacă am fi înscris cu Slavia, toată lumea ar fi mult mai calmă. Trebuie să acceptăm lucrurile așa cum sunt ele. Cu o săptămână în urmă eram foarte bine, aveam șapte victorii consecutive. Acum, vom vedea ce va fi. Avem nevoie de o victorie pentru că știm foarte bine ce înseamnă pentru această echipă să piardă", a spus Valverde la o conferință de presă acordată recent.
Liga
Bartomeu a dezvăluit care este adevărata cauză a dezastrului financiar de la Barcelona
19/10/2021 LA 08:54
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39