Presiunea pe Zidane e uriașă, după înfrângerea cu Mallorca, de aseară. Perez nu e omul care să ia decizii la cald, dar, în funcție de rezultatele pe care Real le va obține în următoarea perioadă, tehnicianul care a adus trei Ligi ale Campionilor la rând pe Bernabeu ar putea fi demis.

Real Madrid, start de sezon slab

Echipa a început foarte slab în Liga Campionilor, unde are un singur punct după două etape, fiind în acest moment pe ultimul loc în grupă, sub Galatasaray și Brugge. Asta în condițiile în care nici jocul din campionat nu a convins, dar măcar Real era lider. Poziție pe care a cedat-o aseară, după un alt meci foarte slab, la Mallorca.
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
ACUM 16 ORE
Perez regretă faptul că nu a continuat colaborarea cu Mourinho în 2013, atunci când a fost "ruptă" înțelegerea, iar acum l-a contactat din nou, întrebându-l dacă e dispus să revină. "Specialul", liber de contract după demiterea de la United, vrea să își ia revanșa și i-a transmis lui Perez că e deschis la discuții.

Mourinho, atașat de Real Madrid

De altfel, portughezul a recunoscut că cele mai multe realizări le-a avut la Real Madrid, în urmă cu ceva timp, și dădea de înțeles că s-ar putea întoarce cândva.
"A fost cea mai bună experiență pentru mine deoarece acolo am învățat multe ca antrenor și ca om, iar lecțiile le-am luat cu mine în cariera și viața mea. Sunt cele mai frumoase amintiri din cariera mea, a fost fantastic | Jose Mourinho
Florentino Perez are și o variantă de rezervă în cazul în care Mourinho nu va fi mulțumit de ofertă. Jurnaliștii spanioli anunțau, în urmă cu o lună, că Raul Gonzalez (42 de ani), unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria lui Real Madrid, este și el în cărți pentru preluarea băncii tehnice.
Un titlu de campion, o Cupă a Spaniei și o Supercupă sunt trofeele pe care Mourinho le-a adus în vitrina clubului din capitala Spaniei. Imediat după experiența la Real Madrid, Mourinho s-a întors la Chelsea, unde a stat mai bine de două sezoane. Benfica, Leiria, FC Porto și Inter Milano sunt cluburile pe la care a mai trecut antrenorul de 56 de ani.
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
IERI LA 20:46
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24