Karim Benzema a fost surprins la pauza meciului din Champions League cu Gladbach, 2-2, când îi spunea lui Ferland Mendy să nu-i mai paseze lui Vinicius. Acest episod a făcut multă vâlvă în presa internațională, iar atacantul francez a avut o reacție ironică pe rețelele de socializare, dar se pare că lucrurile s-au liniștit în cadrul echipei madrilene.
Marca a anunțat deja că Benzema și-a cerut scuze pentru ieșirea necontrolată, iar relația dintre el și Vinicius este una cât se poate de normală. Potrivit aceleiași surse, Benzema s-a scuzat spunând că totul s-a întâmplat în febra meciului și că nu are nimic personal cu Vinicius.
Într-un interviu pentru ABC, jucătorul brazilian a fost întrebat despre incident și a explicat că s-a făcut prea mult tam-tamp pe acest subiect, relația sa cu Benzema fiind una excelentă.
Liga
Gerard Pique recunoaște superioritatea lui Real Madrid înainte de primul "El Clasico" al anului
10/01/2022 LA 19:51
"A fost mult zgomot și astfel de subiecte nu sunt pentru mine. Există anumite coduri în fotbal pe care nu le cunoașteți. Eu și Karim nu suntem doar coechipieri la una dintre cele mai mari echipe din lume, suntem profesioniști Relația mea cu Karim este excelentă", a explicat Vinicius pentru sursa citată.

Vinicius: "La Real Madrid nu există vise, ci obiective. Vreau să câștig tot"

Ulterior, discuția a alunecat spre calitățile avute de Vinicius și spre obiectivele pe care le are la Real Madrid.
Brazilianul a explicat că mereu i-a plăcut să joace în viteză și să dribleze și a dovedit că e extrem de matur. Visul său? "La Real nu există așa ceva, există obiective. Vreau să cucerescu toate trofeele posibile".
"Am driblingul în sângele meu, a fost stilul meu de când eram mic; mi-a plăcut întotdeauna fotbalul în viteză. Când am ajuns la Madrid, am știut că abilitățile pe care le am nu sunt de ajuns, că trebuie să îmi îmbunătățesc calitățile în permanență", a mai spus brazilianul, care a făcut și o promisiune: "Să nu creadă nimeni că ați văzut tot ce era de văzut la mine. Observ asta zi de zi, observ că învăț altceva tot timpul și că mintea mea se îndreaptă mereu spre ceea ce cere fotbalul european. Șimt asta din interior, în fiecare zi acumulez informații noi și vreau să devin mai bun".
https://i.eurosport.com/2020/11/19/2939637.jpg
Liga
Benzema și Vinicius Jr. au adus a 15-a victorie a celor de la Real Madrid în La Liga
08/01/2022 LA 21:54
Liga
Eder Militao, magistral în acest an pentru Real Madrid! 3 înfrângeri în 39 de meciuri cu el pe teren
27/12/2021 LA 11:58