Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vinicius, ca și plecat de la Real Madrid. Viitoarea destinație a brazilianului

Cristian Mihală

Publicat 26/11/2019 la 11:10 GMT+2

Vinicius Junior va fi aproape sigur împrumutat în iarnă de Real Madrid. Zidane nu se bazează pe serviciile tânărului de 19 ani și ar fi fericit ca acesta să își găsească o echipă, unde să evolueze mai mult.

Vinicius Junior has been a star for Real this season

Credit imagine: PA Sport

Deși sezonul trecut părea una dintre marile speranțe ale lui Real, Vinicius nu a mai primit prea multe șanse odată cu revenirea lui Zidane. Acesta l-a folosit tot mai rar, astfel că tânărul brazilian a ratat prezența la Copa America.
Decis să îi demonstreze lui Zizou că se înșală și că merită mai multe șanse, sud-americanul s-a întors mai repede din vacanță, pentru a fi cât mai repede la 100% fizic și a impresiona la antrenamente.
Nu a fost cazul, tehnicianul francez incluzându-l tot mai rar în planurile sale. Acum, pentru meciul cu PSG din Ligă, Vinicius nu face parte din lot, fiind pentru a 4-a oară în ultimele 7 meciuri când pățește așa ceva.
Vinicius y Ronaldo

Ronaldo îl vrea pe Vinicius

Cotidianul As scrie că sunt șanse mari ca Vincius să fie împrumutat, în aceste condiții, în iarnă. Zidane ar agrea o astfel de variantă, pentru că astfel fotbalistul lui Real ar avea ocazia să joace constant și să se întoarcă mai puternic.
S-a vorbit chiar de un transfer, însă Florentino Perez are mare încredere în fotbalistul pe care a cheltuit 40 de milioane de euro și nici nu vrea să audă de o asemenea ipoteză.
În trecut, presa din Spania a scris că Real Valladolid, echipa patronată de legendarul atacant Ronaldo Nazario, îl vrea pe Vinicius. Destinația pare una perfectă pentru brazilian: nu doar că va avea garantat postul de titular, dar va fi și marea vedetă a echipei. Lucru care l-ar responsabiliza și care l-ar ajuta să aibă un moral excelent.
Ultimul meci în care Vincius a fost titular pentru Real s-a întâmplat în înfrângerea cu Mallorca. De atunci, a mai evoluat în doar 56 de minute cumulat, adică 8,8% din timpul în care a fost disponibil.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo