Deși sezonul trecut părea una dintre marile speranțe ale lui Real, Vinicius nu a mai primit prea multe șanse odată cu revenirea lui Zidane. Acesta l-a folosit tot mai rar, astfel că tânărul brazilian a ratat prezența la Copa America.
Decis să îi demonstreze lui Zizou că se înșală și că merită mai multe șanse, sud-americanul s-a întors mai repede din vacanță, pentru a fi cât mai repede la 100% fizic și a impresiona la antrenamente.
Nu a fost cazul, tehnicianul francez incluzându-l tot mai rar în planurile sale. Acum, pentru meciul cu PSG din Ligă, Vinicius nu face parte din lot, fiind pentru a 4-a oară în ultimele 7 meciuri când pățește așa ceva.
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM 14 ORE
https://i.eurosport.com/2018/07/20/2376109.jpg

Ronaldo îl vrea pe Vinicius

Cotidianul As scrie că sunt șanse mari ca Vincius să fie împrumutat, în aceste condiții, în iarnă. Zidane ar agrea o astfel de variantă, pentru că astfel fotbalistul lui Real ar avea ocazia să joace constant și să se întoarcă mai puternic.
S-a vorbit chiar de un transfer, însă Florentino Perez are mare încredere în fotbalistul pe care a cheltuit 40 de milioane de euro și nici nu vrea să audă de o asemenea ipoteză.
În trecut, presa din Spania a scris că Real Valladolid, echipa patronată de legendarul atacant Ronaldo Nazario, îl vrea pe Vinicius. Destinația pare una perfectă pentru brazilian: nu doar că va avea garantat postul de titular, dar va fi și marea vedetă a echipei. Lucru care l-ar responsabiliza și care l-ar ajuta să aibă un moral excelent.
Ultimul meci în care Vincius a fost titular pentru Real s-a întâmplat în înfrângerea cu Mallorca. De atunci, a mai evoluat în doar 56 de minute cumulat, adică 8,8% din timpul în care a fost disponibil.
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
ACUM 17 ORE
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 20 ORE