Real Madrid s-a impus cu 2-0 contra lui Espanyol, însă partida a fost una marcată de relația tensionată dintre Benzema și Vinicius.
Pe brazilian nu îl interesează unde sunt colegii pe teren; când intră în posesie, se gândește doar ce poate face el cu mingea la picior pentru a ieși în evidență. "Ridică-ți capul, ridică-ți capul", a fost mesajul pe care Benzema i l-a transmis în repetate rânduri lui Vinicius sâmbătă, nemulțumit de atitudinea fotbalistului.
Mai mult, atitudinea fotbalistului din Hexagon vine ca răspuns la întregul comportament al lui Vinicius, care se consideră o vedetă, deși cifrele sale lasă mult de dorit.
Liga Națiunilor UEFA
România, criticată dur în presa din Bosnia înaintea partidei de luni! "Au o serie groaznică"
ACUM 2 ORE
"Benzema nu suportă că joacă fotbal ca și cum ar fi câștigat 6 Baloane de Aur. Vinicius nu respectă ierarhia echipei și evoluează mereu ca și cum are în cap să demonstreze lumii că este succesorul lui Neymar. Asta în loc să se gândească la singurul lucru important, câștigarea meciurilor pentru Real Madrid. Benzema nu înțelege cum, după cât de mult a vorbit Zidane cu el, Vinicius se dedică în continuare execuțiilor de efect, care creează vuiete în tribună, dar care nu se reflectă pe tabelă", notează Mundo Deportivo.

Vinicius Junior, împrumutat?

Vinicius Junior ar putea fi împrumutat în iarnă de Real Madrid. Zidane nu se bazează pe serviciile tânărului de 19 ani și ar fi fericit ca acesta să își găsească o echipă, unde să evolueze mai mult.
Deși sezonul trecut părea una dintre marile speranțe ale lui Real, Vinicius nu a mai primit prea multe șanse odată cu revenirea lui Zidane. Acesta l-a folosit tot mai rar, astfel că tânărul brazilian a ratat prezența la Copa America.
Cotidianul As a scris că sunt șanse mari ca Vincius să fie împrumutat, în aceste condiții, în iarnă. Zidane ar agrea o astfel de variantă, pentru că astfel fotbalistul lui Real ar avea ocazia să joace constant și să se întoarcă mai puternic.
S-a vorbit chiar de un transfer, însă Florentino Perez are mare încredere în fotbalistul pe care a cheltuit 40 de milioane de euro și nici nu vrea să audă de o asemenea ipoteză.
În trecut, presa din Spania a scris că Real Valladolid, echipa patronată de legendarul atacant Ronaldo Nazario, îl vrea pe Vinicius. Destinația pare una perfectă pentru brazilian: nu doar că va avea garantat postul de titular, dar va fi și marea vedetă a echipei. Lucru care l-ar responsabiliza și care l-ar ajuta și din punct de vedere al moralului.
Liga
A dispărut complet numărul 10 din fotbalul modern? Un fost star de la Real Madrid explică fenomenul
ACUM 3 ORE
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
ACUM 7 ORE