Fotbal
Liga

”Vreau să îl aduc pe Guardiola înapoi!” Joan Laporta își pregătește revenirea la Barcelona

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Juan Laporta și Pep Guardiola, campioni în Spania

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
12/05/2020 la 09:19

Pep Guardiola a părăsit Barcelona în 2012 și a găsit succes atât la Bayern Munchen cât și la Manchester City, dar cel care l-a adus la Barcelona visează la o reuniune cu catalanul.

Fostul președinte al Barcelonei, Joan Laporta, a declarat că speră să îl aducă pe Guardiola înapoi la club. Laporta se pregătește să candideze la alegerile pentru conducerea Barcelonei de anul viitor.

Laporta a fost președinte al Barcelonei între 2003 și 2010, o perioadă în care Barcelona a progresat enorm și în care Guardiola a devenit unul dintre cei mai mari antrenori din lume. În perioada cu Pep pe bancă, între 2008 și 2012, Barcelona a câștigat de trei ori La Liga, de două ori Champions League și a cucerit în total 14 trofee, devenind una dintre cele mai bune echipe din istoria fotbalului.

Liga

Fotbalul nu va mai fi la fel: Real Madrid pregătește o schimbare istorică! Ce vor face "galacticii"

ACUM 7 ORE

”Am început deja munca pentru a fi unul dintre candidații la alegerile Barcelonei. Am mai fost președinte și sunt entuziasmat să mă întorc. Situația din 2021 va fi dramatică și va trebui să schimbăm acest lucru. Lucrez cu oameni în care am încredere”, a declarat Laporta pentru TV3.

”Mi-ar plăcea foarte mult să îl aduc pe Guardiola, el acum este la City, dar decizia îi aparține lui. El este un exemplu pentru Barcelona și sunt convins că toată lumea vrea ca Guardiola să revină pe bancă”, a adăugat Laporta.

”La momentul potrivit, voi vorbi cu persoana care cred că ar trebui să fie antrenorul Barcelonei din 2021”, a precizat el.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Liga

Un club vrea să ia 7 jucători de la Barcelona! Ansu Fati, pe lista celor care pot pleca

IERI LA 12:19
Liga

Leo Messi este la un pas să ajungă la 1.000 de goluri create în carieră

IERI LA 08:16
Subiecte asemănătoare
FotbalLiga
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Premier League

David Luiz pleacă de la Arsenal după doar un an

ACUM 35 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe