Sneijder a evoluat la Real Madrid în perioada 2007-2009, după ce "galacticii" le-au plătit celor de la Ajax suma de 27 milioane de euro. În tricoul "blanco", mijlocașul a înscris de 11 ori în 66 de apariții, reușind să câștige un titlu în La Liga.
În autobiografia sa, olandezul a dezvăluit că se simțea foarte singur în perioada petrecută pe Santiago Bernabeu, motiv pentru care începuse să consume mai mult alcool decât ar fi trebuit:
În cea mai mare parte a timpului eram singur. Nu știu de ce mă simțeam așa, având în vedere că puteam să ies oricând cu prietenii mei. Cu toatea acestea, eu și sticla de vodkă ajunseserăm să fim cei mai buni prieteni. Din punct de vedere fizic, nu resimțeam asta. A doua zi mă trezeam ca și când nu se întâmplase nimic. Continuam să joc, însă nu mai eram la fel de concentrat. Atitudinea mea nu era demnă de Real Madrid. Mă mințeam singur, spunând că totul este bine. Alergam tot mai puțin, dar ascundeam compensam prin tehnică. Mă gândeam că nu-și va da nimeni seama. | Wesley Sneijder
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Sneijder a cucerit 20 de trofee de-a lungul carierei

De-a lungul carierei, Sneijder a mai jucat pentru Inter, Galatasaray, Nice și Al-Gharafa, reușind să cucerească, per total, 20 de trofee. În perioada petrecută la formația din Milano, olandezul a reușit să facă "tripla", sub comanda lui Jose Mourinho: titlul în Serie A, Coppa Italia și UEFA Champions League.
Sneijder a adunat 134 de selecții la naționala Olandei, pentru care a marcat 30 de goluri. Alături de "Portocala mecanică", mijlocașul a ajuns până în finala Cupei Mondiale din 2010, pierdută în extra-time în fața Spaniei.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59