Victor Font este marele favorit pentru președinția Barcelonei, la alegerile din primăvară, iar acesta nu a făcut un secret din faptul că îl va înlocui pe Koeman cu Xavi, cel care a fost alături de el în acest proiect de la început.
Iminenta revenire a fostului mare mijlocaș pe Camp Nou, din postura de antrenor, e văzută de mulți cu speranță, Xavi fiind cheia rămânerii lui Messi în Catalunya.
Evident, actualul tehnician de la Al Sadd va dori să îl convingă pe decarul blaugrana să continue la club, însă pe termen lung are un alt pariu: Frenkie de Jong va scrie o filă din istoria clubului, e convins Xavi.
Liga
Xavi vrea la Barcelona doi atacanți din Premier League! Pe cine a pus ochii antrenorul
ACUM 8 ORE
"Este un jucător care va marca o eră, e extraordinar. E un mijloca; care nu se teme să primească mingea în zone dificile, m-a bucurat foarte mult că Barcelona l-a luat. E un fotbalist extraordinar și e încă foarte tânăr", a spus Xavi, citat de Mundo Deportivo.

Xavi, despre evoluțiile oscilante ale lui De Jong

Adus în vara trecută pe Camp Nou pentru o sumă impresionantă, 75 de milioane de euro. De Jong nu s-a ridicat încă la nivelul așteptărilor.
Nici nu avea cum să o facă, explică Xavi, care e convins că, odată ce adaptarea batavului va fi completă, el va arăta că este un fotbalist world class, care poate să își pună amprenta pe istoria Barcelonei.
"Barça cere să joci la un nivel incredibil de la început. Ajungi în vestiar și există Messi, Griezmann, Pique, Busquets ... cei mai buni din lume sunt în echipa ta. Frenkie are nevoie de timp pentru a se adapta, pentru a învăța limba, pentru a înțelege jocul. E o altă cultură a fotbalului decât în Olanda, e nevoie de adaptare. Și pe mine și pe Iniesta ne-a costat adaptarea, nu am dat randament de la început", a mai spus fostul mare mijlocaș.
https://i.eurosport.com/2020/11/19/2939637.jpg
Ligue 1
Mbappe, criticat dur pentru că îl copiază pe Messi în sens negativ: "Sunt frustrat când îl urmăresc"
ACUM 11 ORE
Liga
Xavi taie în carne vie la Barcelona! Antrenorul a decis plecarea altor doi oameni din cadrul echipei
ACUM 15 ORE