Real Madrid nu a făcut niciun transfer în fereastra de mercato încheiată luna trecută. Florentino Perez nu are de gând se pare să scoată vreun ban din buzunar nici în iarnă, totul pentru a reuși un super-transfer în vara anului viitor. De curând, președintele lui Real Madrid a primit din partea lui Zinedine Zidane o listă neagră a jucătorilor care vor părăsi trupa de pe Bernabeu în viitorul apropiat.
Chiar dacă echipa se află într-o revenire de formă în La Liga, Zidane este nemulțumit de randamentul unor jucători. În Champions League cel puțin, prea mulți dintre băieții lui Zidane nu s-au ridicat la așteptările pe care oficialii madrileni le au. Real Madrid a fost învinsă de Șahtior și a obținut numai un rezultat de egalitate cu Monchengladbach.

Zidane a început curățenia generală la Real Madrid

Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
ACUM 15 ORE
Potrivit Diario Gol, Zinedine Zidane are de gând să renunțe în următoarea perioadă la câțiva fotbaliști, jucători de care nu este mulțumit. Primul nume de pe lista neagră a lui Zidane este brazilianul Vinicius. Zidane nu a avut deplină încredere în Vinicius, dar a fost forțat de împrejurări să mizeze adesea pe el. Chiar și așa, fotbalistul nu a reușit să-i schimbe părerea tehnicianului francez, astfel că urmează să părăsească trupa de pe Bernabeu.
Pe lista neagră întocmită de "Zizou" se mai află Isco și Jovic. În cazul celor doi, Zidane considera că nu au profitat niciodată de șansele avute și că nu fac față la o echipă de calibrul lui Real Madrid. Totodată, ultimul nume de pe lista neagră este Alvaro Odriozola. Lucas Vazquez a demonstrat că este o soluție care îl poate înlocui pe Dani Carvajal, astfel că locul său în lot nu se mai justifică.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Ligue 1
Zidane, viitorul antrenor al lui PSG! Când ar urma să preia echipa. Anunțul jurnaliștilor francezi
07/01/2022 LA 07:25