Real Madrid a confirmat în urmă cu puțin timp despărțirea de Zinedine Zidane. Francezul a pregătit echipa în 2 rânduri: ianuarie 2016 - mai 2018 și martie 2019 - mai 2021.
Deși de fiecare dată a preluat din mers echipa, Zidane a reușit de fiecare dată să facă minuni, devenind cel mai de succes antrenor din istoria clubului blanco.
În total, Zidane a stat pe banca Realului în 253 de partide (doar Miguel Muñoz are mai multe-605), iar bilanțul său este unul fantastic: 174 de victorii, 53 de egaluri și doar 36 de înfrângeri.
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM O ORĂ

Zidane a câștigat câte un trofeu la fiecare 23 de meciuri la Real Madrid

Cifrele lui Zidane pe banca madrilenilor sunt cu adevărat incredibile și când vine vorba despre trofeele câștigate. Cu el la timonă, gruparea de pe Bernabeu a cucerit 11 trofee: de 3 ori Champions League (consecutiv), de 2 ori titlul în La Liga, de 2 ori Supercupa Europei, de 2 ori Supercupa Spaniei și de 2 ori Campionatul Mondial al Cluburilor.
În medie, Zidane a adus un trofeu pe Bernabeu la fiecare 23 de meciuri, ceea ce reprezintă o performanță care cu greu va putea fi egalată.
Singura nerealizare a francezului este că nu a reușit să câștige nici măcar o dată Cupa Spaniei, trofeu pe care nu îl are în palmares nici ca jucător.
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
ACUM 5 ORE
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 7 ORE