Real Madrid s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Bilbao, cu Athletic. Sergio Ramos a marcat unicul gol al partidei, din penalty. Real are 7 puncte avans în clasament faţă de Barcelona, cea care va juca duminică seară. Și de această dată VAR-ul a fost decisiv în stabilirea rezultatului final, Sergio Ramos transformând o lovitură de pedeapsă acordată după ce Marcelo a fost călcat în careu de un adversar.
Cei de la Bilbao au cerut la rândul lor un penalty după ce Ramos şi-a călcat un adversar, însă nu au primit lovitură de pedeapsă la 4 minute după deschiderea scorului. La final, presa catalană, dar și jucătorii basci au criticat dur ce se înâmplă în La Liga, unde Real ar beneficia de un sprijin substanțial din partea asistenței video, care intervine fără a avea consecvență, doar în avantajul "galacticilor".
Zidane a ajuns la 7 victorii din 7 meciuri după pauza generată de pandemie și a răbufnit în momentul în care s-a vorbit din nou de faptul că echipa sa a fost împinsă de la spate de arbitri.
Fotbal
Modric: "Sper Real să nu facă "un Mbappe" cu mine". Vinicius, despre oferta primită de la PSG
ACUM 5 ORE
"Sunt obosit, vorbim mereu despre același lucru, mereu câștigăm cu ajutorul arbitrilor. M-am săturat! Trebuie să respectați Real Madrid și acești jucători pentru ceea ce fac pe teren. Se vorbește enorm, dar nimeni nu ne va îndepărta de obiectivul nostru, vom continua să fim concentrați doar pe fotbal și pe nimic altceva", a spus Zidane după confruntarea de pe San Mames.

Zidane, după Bilbao - Real Madrid 0-1: "Aceasta e cheia"

În privința parcursului fără greșeală din această vară, Zidane consideră că mentalitatea de învingători, lotul foarte puternic și echilibra au făcut diferența. Azi, din punct de vedere ofensiv gruparea de pe Bernabeu nu a arătat excelent, lucru de înțeles având în vedere ritmul în care se joacă.
"Suntem foarte solizi și echilibrați, aici e cheia. Jucăm din trei în trei zile și toți jucătorii sunt concentrați și conectați. Știu că le va veni rândul să joace și, când îi trimit în teren, o fac foarte bine. Este cazul lui Militao astăzi, a jucat excelent", a mai spus Zidane, care a vorbit și despre aspectele mai puțin plăcute din jocul Realului: "Ofensiv ne-a lipsit strălucirea cu Bilbao, dar sunt convins că putem îmbunătăți jocul și în următoarele etape vom arăta altfel".
Barcelona joacă duminică seară cu Villarreal şi poate reveni la 4 puncte de Real Madrid, cu 4 etape înainte de finalul sezonului în Spania. Senzația generală, judecând după cum s-a jucat în ultima perioadă, e că titlul a fost deja decis.
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 8 ORE
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
IERI LA 09:39