Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zidane a răbufnit la conferința de presă: "Spune-mi în față dacă vrei să mă schimbi, nu pe la spate"

Nicu Savin

Actualizat 05/02/2021 la 19:02 GMT+2

Zinedine Zidane a apărut pentru prima dată în fața presei după o pauză de 2 săptămâni, perioadă în care a stat în carantină, fiind infectat cu Covid-19. Tehnicianul francez s-a arătat foarte deranjat de zvonurile privind înlocuirea sa de pe banca lui Real Madrid.

Zinedine Zidane, Real Madrid coach

Credit imagine: EFE

Real Madrid nu face un sezon deloc bun, iar presa din Spania a speculat în ultima vreme că Florentino Perez îi caută deja înlocuitor lui Zinedine Zidane. Dipă fiecare înfrângere a madrilenilor au apărut aceste zvonuri, iar antrenorul francez a răbufnit astăzi la adresa jurnaliștilor cu privire la acest aspect.
"Se vorbește de fiecare dată despre schimbarea antrenorului. Se vorbește prea mult și e o situație incomodă. Nu merit acest tratament din partea presei. Voi vă faceți treaba și eu respect asta, dar și noi ne-o facem pe a noastră și cer doar să fim respectați. Dacă nu vom reuși, eu voi fi primul care îmi voi asuma responsabilitatea. Sunt un pic supărat, am stat în izolare 2 săptămâni și vreau să lupt până la capăt.", a declarat Zidane, citat de Marca.
Antrenorul francez a fost scos din sărite de întrebarea unuia dintre jurnaliști despre demisia sa și a reacționat foarte vehement: "Ești serios că mă întrebi dacă plec? Această echipă a câștigat La Liga anul trecut. Noi, Real Madrid, am câștigat La Liga anul trecut, nu acum 10 ani. Merităm să fim lăsați în pace să luptăm și în acest sezon. Spune-mi în față că vrei să mă schimbi, nu doar pe la spate."
Zidane a dat de înțeles că nu are de gând să demisioneze, el sperând în continuare chiar la titlu în acest sezon, dar a admis că la vară va trebui să aibă o discuție cu oficialii clubului despre viitorul său și al echipei.
Zidane y Odegaard, en un partido del Real Madrid

Zidane: "Aveam nevoie de Odegaard, dar el a cerut să plece"

De asemenea, francezul a vorbit și despre plecarea lui Martin Odegaard de la echipă, danezul fiind împrumutat până în vară la Arsenal: "A vrut să plece, am vorbit despre asta de două sau trei ori. Este un jucător care vrea să joace. I-am spus că trebuie să rămână, să lupte, pentru că sezonul este lung. Aveam nevoie de el pentru că la dorința mea a fost păstrat la echipă. Nu a fost așa și până la urmă este o decizie comună."
Real Madrid joacă mâine, în deplasare, cu Huesca, ultima clasată în La Liga. Madrilenii au neapărată nevoie de victorie pentru a-și reface moralul și pentru a spera în continuare la titlu. Real este pe locul 3 în clasament, la egalitate de puncte cu Barcelona, dar la 10 puncte distanță de Atletico Madrid, care are și un meci mai puțin disputat.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo